Siniclub film van de week: LIFE in Siniscoop


In Life werpen we een blik op de unieke vriendschap van Hollywoodlegende James Dean (Dane DeHaan) en fotograaf Dennis Stock (Robert Pattinson).


Wanneer de twee op roadtrip gaan voor een fotoshoot voor LIFE Magazine, leren ze elkaar en zichzelf op een hele andere manier kennen. James Dean stierf op 24-jarige leeftijd na een korte, maar indrukwekkende carrière. Het maakte van hem één van de grootste Hollywood iconen ooit.


De regie is in handen van topfotograaf en regisseur Anton Corbijn, die recent nog hoge ogen gooide met zijn thriller A Most Wanted Man.

DUUR 111 minuten

GENRE Drama

REGIE Anton Corbijn

CAST Robert Pattinson, Dane DeHaan, Joel Edgerton, Ben Kingsley


‘Life’, nog op dinsdag 8 december in Siniscoop in Sint-Niklaas.

Meer info en tickets op www.siniscoop.be


Enkele reacties van de Siniclub bezoekers:


"Ik vond 'Life' een interessante en sfeervolle film. De film gaf een mooi tijdsbeeld van de jaren 50. 

Ik heb voor deze film gekozen omdat  'Life' al een tijdje op mijn lijstje stond van films die ik wou zien.


Wat mij ook opviel was de knappe regie. Als beste acteurs kies ik voor Robert Pattinson en Dane DeHaan.  'Life' krijgt van mij 7 op 10." 


" 'Life' is een meeslepende film. De film bracht mij meer dan ik had verwacht. 

Ik ben een trouwe Siniclub bezoeker, elke zondagmorgen kom ik naar Siniscoop. Ook ik kies voor beide hoofdrolspelers als beste acteurs. Ik geef deze Siniclub film van de week een 8 op 10."


"Life geeft een uitstekend beeld weer van de jaren 50 in Amerika. Ik vond het een interessante film:  'Life' vertelt het verhaal van het leven van een fotograaf.


Ik heb voor deze film gekozen omdat ik zelf een amateurfotograaf ben. De film is aan te raden, maar voor een select publiek. Ik geef  'Life' 9 op 10."