Recensie: The Garfield Show 4 - Het Kerstkatje


In de reeks ‘The Garfield Show’ uitgegeven bij Ballon Media, is het vierde deel ‘Het Kerstkatje’ verschenen. Dit album bevat drie leuke verhalen over Garfield, de meest vraatzuchtige en luie kat van de wereld.

In ‘Nermal dringt zich op!’ komt de kat Nermal enkele dagen logeren bij Garfield en Odie.  Deze laatste twee zien dat helemaal niet zitten en gooien de ongewenste gast buiten.
Nermal wordt door het baasje terug binnen genomen en verwend, terwijl Garfield en Odie gestraft worden.
Garfield voelt zich tekort gedaan en zoekt een plannetje om Nermal buitenspel te zetten...

In ‘Odie aan de top’ droomt Odie dat hij een knappe, gespierde superheld is. Hij vliegt en red mensen,...tot Garfield hem wakker maakt...

En ten slotte in ‘The Garfield Show’ is er ‘Kerstmiauw’, een verhaal dat ideaal voor de tijd van het jaar is. Garfield is bijna uitgehongerd en gaat samen met Odie en Nermal zingen bij de buren, in ruil voor wat snoep. Dat hoopt hij tenminste, maar de buren zijn niet zo vrijgevig...

De albums van ‘The Garfield Show’ zijn een kleurrijke verstripping van de tekenfilmreeks. De strips bevatten mooie tekeningen die in het oog springen. Een prachtige reeks over de beroemdste kat van de wereld!

ISBN: 9789063349899 - softcover - 32 blz. - Prijs: € 5,95 - Uitgeverij: Ballon Media


Meer info over Ballon Media op www.Ballonmedia.be