Recensie: The Bride's Bible - Elles Beijers en Hanneke Seesing


Je bent in de wolken want je verloofde heeft je (eindelijk) ten huwelijk gevraagd. Je leeft in een roes en je weet met je geluk geen blijf.

 

De volgende morgen word je wakker en je bent in paniek. Want je weet eigenlijk niet hoe je de bruiloft moet aanpakken.

 

Waar, wanneer, wat kost het eigenlijk, de jurk, het gemeentehuis, de fotograaf, het bruidsboeket, de bruidstaart, je kapsel en nog veel meer vragen zitten in je hoofd...Hoe ga dit oplossen?

 

‘The Bride’s Bible’ van glamour journalisten Elles Beijers en Hanneke Seesing is de oplossing!

 

Aan de hand van tien hoofdstukken geven o.a. weddingplanners Brenda Leusink, Vivian ter Huurne en Nicole Habes tips, tricks en inspiratie om van je trouwdag je mooiste dag van je leven te maken.

 

Van de dresscode, de uitnodigingen, de ceremoniemeester, je make-up tot de muziek. Je vindt werkelijk alles terug in dit boek. ‘The Bride’s Bible’ is uitgegeven bij Scriptum en uitgebracht op handig formaat, het boek kan zo in je handtas!

 

‘The Bride’s Bible’ bevat ruim 200 bladzijden nuttige informatie. Deze bijbel staat vol met goede raad en praktische zaken. Dankzij dit boek zal je op De Grote Dag niet voor verrassingen staan.

 

‘The Bride’s Bible’ is een uniek boek in zijn soort. Een echte aanrader voor alle verliefde koppeltjes die de grote stap in hun leven zorgeloos willen zetten.

Ook een ideaal cadeau om aan je vriendinnen die gaan trouwen te geven!

 

ISBN: 9789055947942 - Paperback - 207 blz. - Prijs: € 19,95 - Uitgeverij: Scriptum

 

Klik hier voor meer info