Recensie: Sterk! ~ boost je zelfvertrouwen - Nele De Boeck


Zelfvertrouwen- en assertiviteitscoach Nele De Boeck heeft met 'Sterk! - Boost je zelfvertrouwen’ een boek geschreven om je zelfvertrouwen en je assertiviteit te verhogen.

Met dit boek wil Nele mensen begeleiden in hun zoektocht naar hun innerlijke sterkte.


Nele De Boeck is een ervaringsdeskundige, ze weet waarover ze praat. Nele was een pestslachtoffer op school, later op haar werk. Ze voelde zich niet goed in haar vel, werd steeds uitgelachen en gepest en kreeg zowel een burn-out als een bore-out.

Toch is deze vaak gekwetste vrouw uitgegroeid tot een zelfvertrouwen- en assertiviteitscoach. Ze staat vandaag de dag echt in het leven en durft zichzelf te verdedigen. “Ik ben geen katje meer om zonder handschoenen aan te pakken. Ik ben geen kwaaie, enkel een taaie!”, aldus Nele.

‘Sterk!’ is een doe-boek en met de tips, voorbeelden en praktische oefeningen leer je stap voor stap hoe je terug zelfvertrouwen kunt kweken.


Zo leren we dat sterk zijn vanbinnen zit. Ook al zien we er zelfverzekerd uit, als we het niet voelen of zo denken, zijn we het niet. Sta positief in het leven, leer neen zeggen, leer jezelf te zijn, reageer assertief en alles over goede en foute vrienden zijn enkele voorbeelden uit het 200 blz. tellend boek.


‘Sterk!’ is een uitstekend boek waarmee je aan zelfvertrouwen wint. Het is zowel een lees- als werkboek. Met de talrijke oefeningen in het boek te maken, leer je jezelf ontdekken. Het boek helpt écht om de kracht in jezelf te ontdekken. Nele De Boeck heeft het boek geschreven zoals ze praat: vol zelfvertrouwen, helder en ‘Sterk!’ is in een voor iedereen begrijpbare taal geschreven.


Proficiat Nele met je boek !


ISBN: 9789089315359 - Paperback - 200 blz. - Prijs: € 22,95 - Uitgeverij: Borgerhoff & Lamberigts