Recensie: Soixante Neuf - Sandrine Jolie


Een statig herenhuis op het Brabantse platteland is het decor voor een luxe seksclub 'Soixante Neuf'.
De club wordt uitgebaat door Ramses Barbino en zijn jongste zoon Alexander. De club heeft een smetteloze reputatie, nog nooit hebben er problemen plaatsgevonden met het cliënteel of de meisjes.

Maar dan worden er kort na elkaar twee mannenlijken in de seksclub gevonden. De twee mannen worden in opvallende posities gevonden, namelijk standjes uit de Kamasutra, het Indiase leerboek over de liefde.

De lokale recherche heeft geen idee in welke richting ze moeten zoeken. Daarom hebben ze de speciale cel ingelicht met Rudi Liekens als leidinggevende. Rudi denkt dat het om een afrekening gaat in het criminele milieu en wil een geheime undercoveroperatie opstarten.

 

Voor de undercoveroperatie heeft Rudi een jonge, mooie en ervaren vrouw nodig. De perfecte persoon hiervoor is agente Sanne Romeijn. Momenteel geniet ze, na een moeilijke opdracht met complicaties, van haar vakantie in Thailand. Rudi besluit haar te bellen over deze zaak.

 

Enerzijds wil ze nog genieten van haar vakantie om alles te verwerken, maar anderzijds is deze klus ook een kans om haarzelf te bewijzen in haar job. Sanne stemt toe en pakt haar koffers.


De speciale cel bereidt alles voor tot in de puntjes en Sanne krijgt een nieuwe identiteit. Vanaf nu gaat ze door het leven als Sandy G. Sandy gaat zich als luxe call-girl aanbieden in de club. Ze wordt aangenomen door Barbino. Sandy beseft dat ze voorzichtig te werk moet gaan en het is niet altijd gemakkelijk voor haar om beide jobs te combineren.

 

Wanneer ze denkt dat ze de dader op het spoor is, valt er een nieuw slachtoffer. Sandy zet alles op alles om nieuwe slachtoffers te voorkomen. Gaat dit haar lukken? Wie is de Kamasutra-killer? Moet de dader gezocht worden in het criminele milieu? Of is het iemand uit het klantenbestand of één van de meisjes die wraak wil nemen?


Lees ‘Soixante Neuf’ en neem een kijkje achter de schermen van een seksclub en ontmasker samen met Sandy G. de moordenaar..


‘Soixante Neuf’ is geschreven door Sandrine Jolie en is het eerste deel van de G-serie met undercoveragente Sanne Romeijn in de hoofdrol. De G-serie is een reeks thrillers waarin misdaad en erotiek op een even subtiele als opwindende wijze worden gecombineerd.

Een heerlijk en luchtig detective verhaal dat je meevoert door een onbekende wereld van seksclubs, call-girls en undercoveroperaties.

 

 

ISBN: 9789460686900 - Paperback - 240 blz. - Prijs: € 15,00 - Uitgeverij: Marmer

Klik hier voor meer info


In november 2013 verschijnt het tweede deel in de G-serie met als titel ‘Under cover’.