Recensie: Puur Genieten en toch gezond en slank 2 - Pascale Naessens


Nadat vorig jaar het boek ‘Puur Genieten 1’ van Pascale Naessens is verschenen

http://boekenkast.jimdo.com/puur-genieten-pascale-naessens/

ligt nu het tweede deel in de winkel. De boeken van Pascale zijn uitgegroeid tot ware bijbels voor zij die gezond én lekker willen eten. Mooi meegenomen is dat je kan afvallen zonder daarbij te diëten.

 

Goede voedselcombinaties, dit wil zeggen vlees of vis of kaas of koolhydraten eten met groenten (zonder aardappelen!) en dit in combinatie met natuurlijk ingrediënten zorgen ervoor dat we gezond eten en ons fitter voelen.

 

‘Puur Genieten  en toch gezond en slank 2’ is meer dan zo maar een kookboek. Het gaat over gezondheid, genieten en snel, eenvoudig en lekker koken. Het boek leert ons bewust worden over de kracht van gezonde voeding.

Je hoeft helemaal geen specialist in de keuken te zijn om de gerechten van Pascale te maken.

 

‘Puur Genieten 2’ bevat meer dan 60 recepten, steeds met de ingrediënten, werkwijze, bereidingstijd en handige tips bij. We namen de proef op de som en stonden er versteld van hoe je in weinig tijd een verrassende maaltijd kan bereiden. De gerechten zijn lekker, voedzaam en gezond. Meer moet een mens toch niet hebben?

 

Enkele voorbeelden::

 

Kip met kurkuma en granaatappel

Salade met ricotta en feta

Chocolademousse op speculaas

Kabeljauw met mosterd-sojasaus en tomaten

Gebakken peer met geitenkaas

 

‘Puur Genieten 2’ van Pascale Naessens is een aanrader voor iedereen. De echtgenote van Paul Jambers maakt zelf alle recepten, ze schrijft de teksten en staat in voor de styling, de vormgeving en de samenstelling van het boek. Eerder schreef ze de boeken ‘Mijn Pure Keuken 1’ en ‘Mijn Pure Keuken 2’. Met haar derde boek ‘Puur Genieten 1’ won ze de Prestige Award op de Internationale Gourmand Awards.

 

ISBN: 9789401409865 -  Gebonden - 192 blz. - Prijs: € 24,99 - Uitgeverij: Lannoo

 

Klik hier voor meer info