Recensie: Plopshow 'Vakantie vol Verrassingen' - Studio 100


Goed nieuws voor zij die de theatershow ‘Vakantie vol verrassingen’ van Kabouter Plop niet gezien hebben of zij die de show nog eens willen zien: de volledige theatershow is nu verkrijgbaar op DVD! 


Meer dan een uur avontuur, muziek, dansen en humor gegarandeerd.

Met de vakantie voor de deur een ideaal geschenk voor uw zoon/dochter!

 

Het verhaal

Plop, Klus, Kwebbel en Lui gaan op reis naar het grote Appelboombos, waar er volgens Kabouter Polp een bijzondere kabouter woont.


Na een lange reis komen ze uiteindelijk aan bij de luxepaddenstoel van tante Plap. Tante Plap is twee weken met vakantie naar het Zwarte Kabouterwoud en Plop en zijn vrienden mogen er gedurende die periode verblijven in de paddenstoel van Plap, gratis en voor niks.


Alleen, ze moeten in ruil voor het verblijf de paddenstoel opruimen. Geen probleem, 10 minuten opruimen en de vakantie kan beginnen, denken de kabouters.


Maar de paddenstoel van tanta Plap is zo vuil en vies...wie had dat kunnen denken van de altijd nette kabouter Plap? Met tegenzin beginnen de vrienden aan de grote schoonmaak.


Wanneer Klus buiten een lakentje ophangt, ziet hij een appel liggen die beweegt. Er zit een rups in! Klus wordt al snel vrienden met de rups JaJa. Het wordt zijn nieuw huisdier tot grote ergernis van de andere kabouters.


Met JaJa in de buurt blijkt de welverdiende vakantie voor Plop, Lui en Kwebbel niet zo rustgevend te zijn...


Met de theatershow ‘Vakantie vol verrassingen' vierde Kabouter Plop zijn vijftiende verjaardag, de show liep van oktober 2012 t/m maart 2013 in de Vlaamse en Nederlandse theaters.


De DVD duurt 70 minuten en is een registratie van de voorstellingen op 3 november 2012 in De Grenslandhallen te Hasselt.


Met Agnes de Nul, Aimé Anthoni, Chris Cauwenberghs,Peter Thyssen, en Walter de Donder.


EAN: 5414233166634

Geluid: Dolby Digital 2.0

Schermformaat: 16:9

Taal:Nederlands

Speelduur: 70 minuten

Leeftijdsindicatie: Alle leeftijden


Kabouter Plop komt terug naar het theater!

Kabouter Plop komt dit jaar terug naar het theater met een gloednieuwe show! Samen met Kwebbel, Klus en Lui is hij van 26 oktober 2013 t/m 18 januari 2014 opnieuw te bewonderen in de Vlaamse theaters.

Bewaar je kaboutermuts dus goed en geniet dit najaar van veel muziek, dans, humor en avontuur in de nieuwe show ‘Plop in de speelgoedwinkel’!