Recensie: Op zoek naar geluk - Jennifer Probst


Bij Uitgeverij Boekerij verscheen het derde deel van de Op zoek naar de ware- serie van Jennifer Probst met als titel ‘Op Zoek Naar Geluk’.


In deze roman draait alles rond de knappe miljonair en model Wolfe en zijn boezemvriendin Geneviève.


Geneviève MacKenzie (Gen) is een beginnend chirurg in het plaatselijke ziekenhuis. Ze is een onafhankelijke vrouw en heeft zowel op professioneel als op privé gebied haar leven volledig onder controle. Want Gen is gevallen voor de charmes van haar baas, de charmante arts David Riscetti. Samen vormen zij het perfecte koppel.


Na een relatie van twee jaar stapt ze met haar grote liefde in het huwelijksbootje. De grote dag is aangebroken en alles is tot in de puntjes geregeld. Maar vijf minuten vooraleer Gen naar het altaar schrijdt, zegt een stemmetje haar dat ze moet wegwezen. Ze realiseert zich dat ze zichzelf niet meer herkend en is angstig.


Impulsief neemt ze de beslissing en ontsnapt door het kerkraam en valt recht voor de voeten van Wolfe. Die helpt Gen ontsnappen van haar eigen huwelijk en brengt haar naar een plaats - weg van iedereen- waar ze even tot adem kan komen.


Wolfe zorgt voor Gen in deze moeilijke periode. Ze zijn al vijf jaar lang de beste vrienden. Sinds Gen een relatie heeft met David is hun contact verwaterd. Wolfe leert Gen terug genieten.


Nu beseft Gen wat ze al die jaren gemist heeft, maar hoe moet het nu verder? Ze heeft de man van wie ze hield in de steek gelaten en dan nog op hun trouwdag. Gen weet dat ze de juiste beslissing genomen heeft, wat de gevolgen ook zullen zijn. Want David is ook haar baas in het ziekenhuis en haar carrière ligt in zijn handen. Hij kan haar maken of breken. Maar het wordt tijd dat ze terug haar leven opneemt. Want ze kan haar niet blijven verbergen voor haar familie, vrienden en David.


Maar ook Wolfe zijn gevoelens liggen overhoop. Hij voelt meer dan alleen platonische vriendschap voor Gen. Hij beseft dat hij de vriendschap tussen hen op het spel moet zetten om zijn eigen hart te beschermen en de vrouw van wie hij houdt te veroveren. Maar is het mogelijk om hun vriendschap te veranderen in iets diepers? Of is het al te laat voor de ware liefde?


Jennifer Probst is schrijfster van romantische en erotische bestsellers die steevast prijken op de New York Times en USA Today bestsellerlijsten. Ook in Nederland en Vlaanderen zijn haar romans bestsellers, zowel in print als in e-book. Ze woont samen met haar gezin in  New York.


Haar romans zijn een echte verslaving. Jennifer laat je wegdromen in een wereld van liefde,romantiek, erotiek, magie en miljonairs. Als je er één gelezen hebt, kan je niet meer stoppen.


Ook al is het een serie, de boeken zijn afzonderlijk van elkaar te lezen. Maar voor de lezers die alle boeken gelezen hebben, is het extra genieten. Want de personages komen terug en je ziet ze evolueren. Echt leuk om te lezen hoe het met hen gaat.


‘Op zoek naar geluk’ is een prachtig romantisch verhaal met een vleugje humor waar je vrolijk van wordt. Het is een fictief verhaal, maar toch realistisch en herkenbaar.


Dit keer gaat de auteur dieper in op het leven van Wolfe en Gen. Ook hun verleden komt aan bod. Van Wolfe weten we nog niet veel, hij heeft een thuis gevonden bij Sawyer en Julietta en heeft zich opgewerkt van zero to hero. Wat is er met Gen gebeurd? En wat heeft ertoe geleid dat ze op haar huwelijksdag zo een drastische beslissing nam? Dat kan je allemaal lezen in ‘Op zoek naar geluk’. Veel leesplezier!


Eerder verschenen bij uitgeverij Boekerij:

Getrouwd met een miljonair-serie

Het huwelijkscontract

De huwelijksval

De huwelijkskans

De huwelijksdeal


Op zoek naar de ware-serie

    - Op zoek naar jou

    - Op zoek naar het onmogelijke


ISBN: 9789022573174 - Paperback - 448 blz. - Prijs: € 12,50 - Uitgeverij: Boekerij