Recensie: One Direction - Hier zijn we, onze band, ons verhaal


Goed nieuws voor de fans van de boysband One Direction. Hun officiële boek ‘Where We Are - Our Band, Our Story’ is vanaf heden verkrijgbaar in het Nederlands.

 

‘One Direction - Hier zijn we, onze band, ons verhaal’ is verschenen bij uitgeverij Memphis Belle en brengt verhalen over en door de vijf groepsleden.

 

De populaire boysband One Direction uit het Verenigd Koninkrijk en Ierland bestaat uit Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles en Louis Tomlinson. De vijf eindigden in 2010 als derde in het Britse talentenjachtprogramma X-Factor. Het was de start voor hen van een ongeziene muzikale carrière.  

 

Want de jongens hebben drie ongelofelijke maar hectische jaren achter de rug. De vijf vertellen elk in een hoofdstuk over hun ervaringen, mooiste momenten en gevoelens die ze meemaakten de afgelopen achttien maanden.

 

Hun eerste single, gevolgd door het eerste album, de onvergetelijke concerten in het Olympic Stadium en Madison Square Garden, hun film ‘This is Us’ en hun Take Me Home wereldtournee zijn enkele onderwerpen die in dit lijvig boek aan bod komen.

 

Met dit boek willen Niall, Zayn, Liam, Harry en Louis dank u zeggen tegen hun fans, want zonder fans geen 1D.

 

Dankzij het grote One Direction Groepsinterview komen we meer te weten over o.a. hun vriendschap, vechten voor de lol en tattoos...

 

Aangevuld met honderden prachtige en unieke foto’s en een kijkje achter de schermen is ‘One Direction - Hier zijn we, onze band, ons verhaal’ een boek dat vele (vrouwelijke) fans zullen koesteren.

 

Enkele uitspraken uit het boek:

 

  • Hard werken, lol maken en aardig zijn - Harry

  • Ik ontdek een hele nieuwe wereld - Liam

  • De fans zijn zo belangrijk voor ons - Louis

  • Ik kan nauwelijks geloven hoe ver we als groep zijn gekomen - Naill

  • Voor 1D had ik niet eens een paspoort, maar nu reis ik de hele wereld over - Zayn.  

 

ISBN: 9789089419590 - Gebonden - 290 blz- Prijs: € 19,95 - uitgeverij: Memphis Belle

Klik hier voor meer info