Recensie: Moeder Killers 2 - Zidrou


In juni verscheen het eerste deel van ‘Moeder Killers’ bij Dupuis. Voor onze recensie van ‘Moeder Killers deel 1’ : http://boekenkast.jimdo.com/recensie-moeder-killers-1-zidrou/

 

Goed nieuws voor de fans, vanaf heden kan je het vervolg lezen van dit stripverhaal vol met spanning, misdaad en mysterie. ‘Moeder Killers 2’ is het tweede en laatste deel van Zidrou, met tekeningen van Benoît Ers en Ludo Borecki.

 

Kent u ze nog? De vijf meisjes Beatriz, Marie, Valentine, Kom Piu en Toronto, die samen ‘De Nonnies’ vormen, een select clubje, exclusief voorbehouden voor meisjes die geen vader meer hebben.

 

Ze hebben via het internet een straf voor hun moeders besteld. Want ze zijn het geklaag en gezaag van hun moeders beu en willen hen een gepaste, wrede straf geven. Een mysterieuze man voert in opdracht genadeloos die straffen uit. Maar het draait veel erger uit dan ze ooit hadden kunnen vermoeden.

 

Wanneer het te echter laat is, beseffen de vijf meisjes maar pas wat ze hebben aangericht. De gemaskerde man slaat onverbiddelijk toe en heeft maar één doel: het doden van de moeders.

 

In deel 2 van ‘Moeder Killers’ komt Toronto in de kledingwinkel van haar moeder binnen wanneer plots de Moederkiller verschijnt. Hij probeert haar mama en diens vriendin te doden. Gelukkig kunnen ze aan de dood ontsnappen.

 

Toronto en de andere meisjes proberen tevergeefs de opdracht te annuleren en zien geen andere uitweg meer dan alles op te biechten..

 

En de Moeder Killer, die slaat verder aan het moorden. Komt er dan echt geen einde aan deze nachtmerrie?

 

Ook dit tweede deel van Moeder Killers staat vol met spanning, avontuur, geweld en misdaad. Een fantastische strip voor zowel jonge tieners als volwassenen.

 

Wat begon als een onschuldig spelletje aard uit in een nooit geziene gruwel voor de vijf vriendinnen. ‘Moeder Killers 2’ bevat een knap verhaal en de mooie tekeningen maken het levensecht.

 

ISBN : 9789031432585 - Softcover album - 48 blz. - Lezerspubliek : Vanaf 12 jaar -  Prijs: € 7.50 - Uitgeverij: Dupuis

Klik hier voor meer info