Recensie: Minions 1 - Banana! - Collin & Ah-Koon


De Minions, de kleine gele wezentjes met een of twee ogen, zijn wereldbekend geworden dankzij  de ‘De Verschrikkelijke Ikke-films’ (Despicable Me). Begin juli komt hun nieuwe film uit in de bioscoop, wat zeker opnieuw een topper zal worden.


Naast de film is er bij Dupuis met ‘Minions 1 - Banana!’ een strip uitgebracht van Didier Ah-Koon met tekeningen van Renaud Collin.


In ‘Banana!’ staan meer dan 40 éénpaginagags van deze grappige wezentjes die in deze strip hun leefwereld tonen aan de lezers. De Minions leven onder de grond in een heus doolhof vol kamers, computers en experimentruimtes.


Terwijl de ene Minion op sollicitatiegesprek komt, probeert de andere een goede basketter te zijn. De ene keer schilderen twee Minions de vloer op een wel zeer onhandige manier, dan weer proberen ze elkaar schaakmat te zetten, letterlijk…


‘Minions 1 - Banana!’ is een leuke strip, een must have voor de vele fans. Maak kennis met hun leefwereld vol absurde situaties. De strip bestaat uit enkel tekeningen en is ideaal leesvoer voor zowel de allerkleinsten als volwassenen.


ISBN: 9789031433629 - Softcover - 48 blz. - Prijs: € 6,50 - Uitgeverij: Dupuis