Recensie: Mijn Reuze Zoekboek - Benjamin Bécue, Didier Balicevic en Annabelle Mège


Bij Uitgeverij Abimo is met 'Mijn Reuze Zoekboek' een opmerkelijk, duizelingwekkend en betoverend boek verschenen. 

 

'Mijn Reuze Zoekboek' is zoals de naam het zelf zegt een reuze boek (29 x 40 cm!) met een prachtige cover getekend door Benjamin Bècue. Het boek is niet alleen reuze in zijn omvang, maar ook qua inhoud.

Het boek bevat negen platen die je meenemen naar negen verschillende plaatsen. De tekeningen zijn getekend door Benjamin Bécue, Didier Balicevic en Annabelle Mège. Elke illustrator heeft drie platen voor zijn rekening genomen en de reuze-illustraties nemen ons mee naar zee, in het bos, in de woestijn, onder de grond, in de stad, in de lucht, in de ruimte, in de bergen en we gaan zelfs naar de kermis.


Op elke plaat zijn er 40 elementen en 10 personen die je moet zoeken. De personen die je moet zoeken keren in elke plaat terug.

Wil je quality time doorbrengen met je kind of kleinkind? Dit reuze zoekboek, gemaakt van karton, bezorgt je  urenlang kijk- en zoekplezier.  

Met dit boek kan je nog zoveel meer doen. Deze mooie platen met bijzondere figuren en hilarische details brengen je fantasie zeker op hol. Dit boek heeft oneindig veel mogelijkheden om zelf een opdracht te verzinnen. Voor je het weet vertel je samen met je (klein)kind de meest spannende verhalen of verzin je zelf een leuke zoekopdracht.
Het boek is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

ISBN : 9789059329768 - Kartonboek -  22 blz. - Prijs: € 19,95 - Uitgeverij: Abimo

Klik hier voor meer info