Recensie: Kom je op mijn feestje? - Wilma Degeling


‘Kom je op mijn feestje?’ is het nieuwste (voor)leesboek van Wilma Degeling met illustraties van Helen van Vliet.

 

‘Kom je op mijn feestje?’ is een prachtig prentenboek over Joes, een jongetje die naar het verjaardagsfeest van Ireen mag gaan. Maar Joes vindt een feest eng. Hij zit met allerlei vragen in zijn hoofd. Wat moet hij aan doen? Welk cadeau moet hij meedoen? Joes houdt helemaal niet van rare spelletjes en het idee dat hij straks een kus krijgt van Ireen maakt hem niet bepaald vrolijk.


Was hij maar een vuurspuwende draak, een brullende leeuw, een indiaan, een goochelaar of een stoere cowboy. Dan zou hij alles durven, zelfs naar het feestje van Ireen gaan...

 

‘Kom je op mijn feestje?’ is een mooi boek voor kinderen vanaf 4 jaar. Het is een boek om voor te lezen en om over te vertellen aan je (klein)kinderen.

 

Op de website van Wilma Degeling vind je uitgewerkte tips om dit boek interactief voor te lezen. Dankzij deze tips beleven de kinderen nog meer plezier aan dit prentenboek.

 

Door het boek interactief voor te lezen zullen kinderen actief meedoen en alle prenten goed onderzoeken. Het boek maakt thema’s zoals angst bespreekbaar en dankzij de doetips van Wilma is ‘Kom je op mijn feestje?’ meer dan alleen maar een boek. Zeker een aanrader!

 

HIER vindt u de voorlees en doetips van Wilma Degeling

 

Leuk om te weten: wanneer je het boek bestelt bij uitgeverij Menuet (www.uitgeverijmenuet.nl) krijg je een setje van acht uitnodigingskaarten er gratis bij. Leuk om er zelf een verjaardagsfeestje mee te organiseren.

 

ISBN 978-94-91707-07-0 - Gebonden, 28 blz. - Prijs: € 14,5 - Uitgeverij: Menuet