Recensie: Inspirerende Fotografie - Het beste van fotografen wereldwijd


‘Inspirende Fotografie - Het beste van fotografen wereldwijd’ is niet zo maar een zoveelste fotoboek. Het boek bevat meer dan 100 foto’s, één voor één ware kunstwerken, van over de hele wereld.


Bij elke foto staat een korte omschrijving door de fotograaf, hoe en waar de foto tot stand is gekomen, met welk fototoestel  en met welk programma het bewerkt is.

‘Inspirerende Fotografie’ is geen instructieboek dat je leert hoe je de perfecte foto moet maken, toch is het een leerrijk en vooral inspirerend boek.
De foto’s zijn ingedeeld in 13 categorieën. Van abstract, architectuur, landschappen, stilleven tot straatfotografie. Telkens opnieuw een lust voor het oog om deze, vaak alledaagse fragmenten uit het leven te bewonderen.

Want fotografie is niet enkel een duur toestel aanschaffen. De verbeelding en de manier van kijken zijn zeker zo belangrijk. De geselecteerde foto’s uit het boek zijn pareltjes waar de fotografen/kunstenaars hun hart en ziel in hebben gestopt.

Alle foto’s uit het boek zijn afkomstig van de website www.1x.com, waar je ‘s werelds populairste online fototentoonstelling kan terugvinden.

‘Inspirende Fotografie - Het beste van fotografen wereldwijd’ geeft je voldoende voorbeelden om als amateurfotograaf aan de slag te gaan. Lees, kijk en geniet vooral van dit meer dan 200 blz. tellend prachtig boek.

ISBN: 9789043027106 - Paperback - 224 blz. - Prijs: € 29,95 - Uitgeverij: Pearson Education
Klik hier voor meer info