Recensie: Het Gruffalo Geluidenboek - Julia Donaldson


Bij uitgeverij Lemniscaat is er met ‘Het Gruffalo Geluidenboek’ van Julia Donaldson een opmerkelijk boek verschenen. Het boek bevat naast een leuk verhaal mooie illustraties van Axel Scheffler én kan je tijdens het lezen op het bijhorende toetsenbord de geluiden van de dieren laten horen.

 

‘Het Gruffalo Geluidenboek’ is een leuk voorleesboek over een muis dat in het bos op wandel is. Ze komt achtereenvolgens een vos, een uil en een slang tegen. Gevaarlijke dieren voor de muis, die haar maar al te graag willen opeten.

 

Maar de muis weet steeds haar hagje te redden door een verhaal over de verschrikkelijke gruffalo te vertellen. Dit verzonnen dier maakt de anderen zo bang dat ze de muis met rust laten.

 

Tot de muis even later een echte gruffalo tegen komt. Het grote dier met vlijmscherpe klauwen, knarsende kaken en paarse stekels lust wel een klein muisje…

 

Op de laatste pagina’s vind je nog als extra enkele spelletjes. Met het toetsenbord kan je deze spelletjes spelen. Amusement verzekerd!

 

‘Het Gruffalo Geluidenboek’ is een leuk, educatief boek voor kinderen tot 6 jaar. Zeker een aanrader met de feestdagen in het verschiet!

 

ISBN: 9789047705949 - Gebonden - 32 blz. - Prijs: € 17,95 - Uitgeverij: Lemniscaat

Klik hier voor meer info