Recensie: Frutselprutselknutselboek - LABOR


Vervelen je kinderen zich ook zo tijdens het weekend of de schoolvakanties? Met het Frutselprutselknutselboek, uitgegeven bij Davidsfonds Uitgeverij, is dit verleden tijd!

 

Met dit lijvige doeboek ben je uren zoet. Tekenen, schrijven, lezen, plakken, schilderen en knippen doe je met het enige en echte Frutselprutselknutselboek.

Dit boek is gemaakt door LABOR, een groep beeldende kunstenaars.


Het is vooral de bedoeling dat de kinderen zelf hun fantasie gebruiken. Verzin het langste scheldwoord ter wereld, maak een masker uit een papieren zak of schrijf je grootste geheim neer zijn enkele voorbeelden van de vele opdrachten uit het boek.


Een oproep aan alle mama’s en papa’s: Haal jullie kinderen weg van het televisie- of computerscherm en laat ze creatief bezig zijn met dit fantastisch boek. De kinderen zullen zich, alleen of in groep, zeker amuseren en het is tevens nog leerrijk ook.

 

Wedden dat ze het cool, megaleuk en supertof vinden?


Bij LABOR werken sinds 1999 enkele creatievelingen samen in een atelier in Frankfurt am Mein. Dit originele Frutselprutselknutselboek kwam tot stand met de medewerking van Philip Waechter, Anke Kuhl, Christopher Fellehner, Natascha Vlahovic, Kristen Fabinski, Moni Port, Alexandra Maxeiner, Claudia Weikert, Zuni Fellehner en Jörg Mühle.

Meer info vind je op www.laborproben.de


ISBN: 9789059084650 - Paperback - 170 blz. - Prijs: € 13,50 - Uitgeverij: Davidsfonds Uitgeverij

Klik hier voor meer info