Recensie: Droomdiner - Monique Peperkamp


‘Droomdiner’ is een spiritueel roman van Monique Peperkamp waarbij twaalf mensen samenkomen in restaurant Droomdiner om een feestje te vieren. De twaalf zijn allen collega's in het bedrijf PMJG Gezond.

 

Het belooft een leuke en gezellige avond te worden. Maar wanneer het gezelschap begint te eten gebeurt er iets onwaarschijnlijk: iedereen krijgt er een spirituele belevenis.

 

Zo stijgt Jill op van haar stoel en reist de 27-jarige Sam, die werkt als natuurgeneeskundige en adviseur in het bedrijf, terug in de tijd.

 

Bij Niels wordt alles grauw en grijs en de 33-jarige Tess staat midden in een tornado. Emma loopt dan weer door een duistere gang vol uitpuilende deuren en Anna, met haar 65 de oudste in het bedrijf, zwemt plotseling in een duikpak door het restaurant.

 

De onverklaarbare reis begint voor Femke wanneer de serveerster het gezelschap ‘eet smakelijk’ wenst. Ze krijgt plots een oncontroleerbare behoefte om te vliegen…

 

En zo beleven de twaalf mensen elk hun spiritueel avontuur. Het zijn verrassende avonturen die diepgaand, leerrijk en verfrissend zijn.

 

‘Droomdiner’ is een uitstekend boek voor zij die van spirituele boeken houden. Het boek leest vlot en ik heb het met plezier gelezen. Het is een verhaal dat aanzet tot nadenken. Want iedereen, en niet alleen de hoofdpersonages uit het boek, wordt geconfronteerd met zichzelf.

 

‘Droomdebuut’ is het debuut van Monique Peperkamp. Monique begeleidt mensen tijdens hun healings processen. Ze is samen met Pim Koenen eigenaar van Dolphinflow, een bedrijf uit Zoetermeer dat gespecialiseerd is op gebied van trainingen, coaching en advies. Monique Peperkamp doet coaching en geeft trainingen op gebied van Bewustwording, Persoonlijk Leiderschap en Verbindend Communiceren.

Meer info op http://www.dolphinflow.com/

 

ISBN: 9789048433308 - Paperback - 369 blz. - Prijs: € 20,95 - Uitgeverij: Free Musketeers