Recensie: Debby & Nancy's Warme Winterboek


Debby en Nancy mogen dan misschien niet meer op het scherm verschijnen, de echte fans kunnen zich nog steeds verwarmen aan het ‘Debby & Nancy's Warme Winterboek’.

De twee dames garanderen de lezers een eleganter, plezanter en een pikanter leven.
Het boek is als het ware een Golden Ticket voor een heter leven en wijst je de weg naar Hottieland! Het is een inspiratiebron om de dingen eens anders te doen. Gezelliger, gedurfder en dat allemaal dankzij Vlaanderens meest favoriete Life Coaches.
In het boek luchten Debby en Nancy hun hart, geven ze zich bloot en delen met de lezers al hun geheime tips.

Lees de trucs, de recepten en de handleiding om uw eigen ‘Debby & Nancy Retro TV-Club’ op te richten. Nodig vrienden, familie en buren uit en organiseer een gezellige tv-avond.
Onze twee dames hebben werkelijk aan alles gedacht: van de voorbereidingen, zelf de favoriete D&N-cocktails maken tot de lekkerste fingerfood.
Hoe de pakjes-carrousel organiseren met als extra de top 20 van de leukste carrouselmuziekjes.

Naast de prachtige foto’s vinden we in het boek nog een test om uit te maken of jij een Debby- of meer een Nancy-type bent, Dokter Debby beantwoordt vragen van fans die haar om advies vragen, we maken kennis met hun favoriete songs, het tante Debby en tante Nancy sprookjesverhaal, de grote Debby & Nancy Quiz en nog veel meer.

Uren leesplezier en amusement met het bijna 200 blz. dikke ‘Debby & Nancy's Warme Winterboek’. Het boek is verkrijgbaar bij elke boekhandelaar en dit zonder doktersvoorschrift!

ISBN:9789089313263 - 196 blz. - Prijs: € 24,95 - Uitgeverij: Borgerhoff & Lamberigts
Klik hier voor meer info