Recensie: De Tuindokter ~ Genees zelf je planten - Stefaan Bingé


"Een tuin is zoveel meer dan een verzameling van planten" (Stefaan Bingé)

 

Iedereen droomt wel eens van een prachtige en perfecte tuin. Een gazon met rondom planten en bomen.

Maar er kan van alles fout gaan in de tuin. Net als mensen en dieren kunnen planten en bomen ziek worden. Hoewel planten niet kunnen vertellen dat ze ziek zijn, geven ze toch signalen dat er iets mis is.

 

Wanneer je merkt dat uw gazon, boom of plant er niet te best uit ziet, is het tijd om het boek ‘De Tuindokter’ van Stefaan Bingé te raadplegen.

 

Tuinproblemen kunnen van diverse oorsprong of aard zijn. Stefaan weet beslist raad met elk probleem. Of het nu schimmels, bacteriën of insecten zijn, Stefaan weet de juiste oplossing.

 

Je vindt in dit boek zowat alles wat met de tuin te maken heeft terug. Van de bodem, planten, hagen, bomen, bloembollen, heesters, vijvers tot (schadelijke) dieren. Steeds vind je advies, tips en prachtige foto’s terug.

 

‘De Tuindokter ~ Genees zelf je planten’ is een handig en overzichtelijk boek waar iedere tuinliefhebber mee aan de slag kan. Want een mooie en vooral gezonde tuin vraagt onderhoud en kennis. En dat is net wat Stefaan Bingé wil delen met elke tuinliefhebber.

 

 ‘De Tuindokter - Genees zelf je planten’ is een prachtig boek. Handig is dat je niet direct het volledige boek hoeft te lezen als je met een probleem zit, raadpleeg achteraan de index.

 

Een aanrader voor iedereen met groene vingers!

 

Bezoek zeker eens de website van de tuindokter, Stefaan Bingé:  www.detuindokter.be. Stefaan  helpt mensen over heel België, maar ook daarbuiten, met tuinproblemen.

 

ISBN: 9789058269409 - Hardcover - 240 blz. - Prijs: € 24,95 - Uitgeverij: Davidsfonds

Klik hier voor meer info