Recensie: De kleine JE WEBSITE PROMOTEN voor Dummies - Jan Zimmerman


Dankzij 'De kleine JE WEBSITE PROMOTEN voor Dummies' kan iedereen die een website heeft, of er een wil creëren, deze op- of ombouwen tot een goedwerkende, zakelijke website waarmee je winst kan maken.

In dit 160 blz. tellend boekje wordt je precies uitgelegd hoe je te werk moet gaan.
Beginnen doe je met een internetmarketingplan op te stellen. Succesvol zijn op het internet werkt net hetzelfde als bij een ander bedrijf. Je moet je bestaande kliënteel kunnen bereiken, nieuwe klanten vinden, winst maken en een doelgroep stellen voor je website.

Een winstgevende, zakelijke website komt er niet vanzelf. Het is de kunst dat een potentiële klant de weg naar uw website vindt, er lang genoeg blijft en wil terugkomen.

Zoekmachines zijn ondenkbaar voor je website. Liefst 93% van de internetgebruikers gebruikt Google. Het is dan uiteraard zeer belangrijk om je website 'Google-vriendelijk' te maken.

Ook promotie en naambekendheid zijn zeker belangrijk voor een goedwerkende website. Blogs, sociale netwerksites, chatrooms en forums zijn daar goede hulpmiddelen voor.

'De kleine JE WEBSITE PROMOTEN voor Dummies' geeft voldoende tips om al deze, en nog veel meer zaken, te realiseren.

Achteraan in het boek vind je tien gratis manieren om je website te promoten. Zeker niet te missen!

'De kleine JE WEBSITE PROMOTEN voor Dummies' is zeker een aanrader. Velen starten met een website en haken nadien ontgoocheld af omdat er geen bezoekers komen. Dit boekje geeft enorm veel steun om van je website toch een succes te maken. Want zeg nu zelf, een website zonder bezoekers is toch als een café zonder bier...

ISBN: 9789043025447 - 160 blz. - Paperback - Prijs: € 8,95 - Uitgeverij: Pearson Education
Klik hier voor meer info