Recensie: De Kiekeboes 135 - Code E


De Kiekeboes zijn op Madeira en genieten van een zalige vakantie. Tot er een zekere Allamann achtervolgd wordt door twee bandieten, Matulu en Salmon. Die proberen de USB-stick te bemachtigen van Allamann.

Na een helse achtervolging valt die geheugenstick toevallig in de handen van...Marcel Kiekeboe.


Terug thuis in België zien de Kiekeboes dat er een Franse tekst op de USB-stick staat. Het lijkt er op dat er in de tekst een geheime code zit verborgen. Nobel probeert de code te kraken.


Matulu en Salmon zijn de familie Kiekeboe achtervolgd en proberen de geheugenstick te pakken te krijgen, wat voor hilarische toestanden zorgt.


Dan is er nog Barbie Poppe, de sexy babysit van Van der Neffe. Barbie is een spionne en verleidt zonder veel moeite de buurman van Marcel. Korporaal Van der Neffe praat zijn mond voorbij over een supergeheim militair project: de E-bom. Deze bom kan de hele wereld in gevaar brengen...


Opnieuw stof genoeg voor een avontuur vol spanning, wilde achtervolgingen, gemene schurken en humor. Album nummer 135 'Code E' zal dan ook door de vele duizenden Kiekeboes-fans zeker gesmaakt worden.


ISBN: 9789002249945 - Paperback - 46 blz. - Prijs: € 5,95 - Uitgeverij: Standaard Uitgeverij

Klik hier voor meer info