Recensie: De Huwelijksval - Jennifer Probst


Voor alle romantische zielen onder ons is er goed nieuws. Het tweede deel van de Getrouwd met een miljonair-reeks is verschenen met als titel 'De Huwelijksval'.


Voor degenen die het eerste deel 'Het Huwelijkscontract' niet gelezen hebben, geen probleem. Je kan gerust de boeken afzonderlijk van elkaar lezen.


In 'De Huwelijksval' komen een paar dezelfde personages terug. De hoofdpersonages Nick en Alexa van het eerste deel zijn verdwenen naar de achtergrond en vervangen door Michael Conte en Maggie Ryan.


Michael Conte heeft Alexa ontmoet tijdens een zakendiner en is nu vriend aan huis bij Nick en Alexa. Hij  wordt op elk familiefeestje uitgenodigd tot grote spijt van Maggie, de schoonzus en hartsvriendin van Alexa. Voor haar is Michael een indringer die haar hartsvriendin van haar heeft afgenomen.

Maggie leidt een perfect leventje. Ze heeft alles waar haar hartje van kan dromen: een mooi appartement, een goede gezondheid en een fantastische job als fotografe. Ze doet waar ze zin in heeft en is niemand een antwoord verschuldigd. Maar de laatste tijd spookt altijd maar dezelfde vraag door haar hoofd ‘Is dit het nou?’

Italiaan Michael Conte was na één jaar zwoegen bijna klaar met zijn project aan de kade. Weldra opent hij in Amerika het eerste filiaal van zijn bakkerij 'La Dolce Famiglia' -het familiebedrijf- dat gelegen is in New York.

Michael is welgesteld, houdt van zijn werk, familie, vrienden en heeft de vrouwen maar voor het uitzoeken. Maar hij verlangt naar meer dan alleen maar seks, maar weet niet of dit voor hem is weggelegd.

Dan krijgt Michael een verontrustend telefoontje uit Italië van Venezia, één van zijn drie zussen. In Bergamo, waar zijn familie woont, is het de traditie dat de oudste zoon eerst in het huwelijk treedt en hij is de oudste.


Nu zit Michael met een levensgroot probleem. Er rust een zware verantwoordelijkheid op zijn schouders. Om alles op orde te krijgen moet hij in het huwelijk treden. Maar hiervoor heeft hij dringend een vrouw nodig, een tijdelijke vrouw weliswaar. Maar wie is de perfecte kandidate?

Dit zijn zorgen voor later. Eerst vertrekt hij naar het verjaardagsfeest van zijn hartsvriendin Alexa.
Daar loopt hij Maggie tegen het lijf. Maggie vertrekt naar Milaan voor een fotoshoot en is voor Michael de perfecte kandidate.


Hij vraagt aan Maggie of ze voor één week zijn verloofde wil spelen tijdens een ontmoeting met zijn familie. Maggie stemt toe, al staat er wel een pijnlijke voorwaarde tegenover. Maar om de familietraditie in ere te houden, is Michael tot alles bereid.

Michael heeft een briljant plan bekokstoofd dat niet kan mislukken en vertrekt samen met Maggie naar Italië.
Maar eenmaal daar aangekomen verlopen de zaken enigszins anders dan verwacht en springen de vonken over tussen de twee. Behoort dit het tot hun waterdicht plannetje of is er echte liefde in het spel?

Om dit te ontdekken moet je het tweede deel 'De Huwelijksval' lezen. Een heerlijk romantisch verhaal om lekker bij weg te dromen!

'De Huwelijksval' is geschreven door auteur Jennifer Probst. Jennifer is schrijfster van romantische en erotische bestsellers die steevast prijken op de New York Times en USA Today bestsellerlijsten. Ook deze triologie behoort tot de bestsellerslijst.

De originele titel is 'The Marriage Trap' en is naar het Nederlands vertaald door Ineke de Groot.

Het derde en laatste deel met als titel 'De huwelijkskans' verschijnt in april.

Eerder verscheen bij Uitgeverij De Boekerij het eerste deel: ‘Het Huwelijkscontract’

 

ISBN: 9789022564950 - Paperback - 256 blz. - Prijs: € 12,50 - Uitgeverij: Boekerij

Klik hier voor meer info