Recensie: De Huwelijksdeal - Jennifer Probst


Bij Uitgeverij Boekerij is met 'De Huwelijksdeal' het laatste deel van de miljonair-serie van Jennifer Probst verschenen.

Julietta Conte is een bloedmooie, slimme zakenvrouw die zeer zelfstandig is. Als vrouw kan ze haar mannetje staan in de keiharde zakenbusiness en ze leidt het bakkerij imperium La Dolce Famiglia, dat zeer succesvol is.

Het enige wat haar ontbreekt is zelfvertrouwen. Al heel haar leven voelt ze zich een mislukkeling en is bang om te falen.

 

Haar jongste zus Carina Conte is getrouwd met de man waar ze als van jongs af verliefd op was. Carina blijft volhouden dat ze de ware Jacob gevonden heeft dankzij het toverspreukenboekje. Carina is niet de enige die zo de man van haar leven gevonden heeft. Het werkte ook bij Alexa en Maggie.

 

Julietta vindt het verhaal van het toverspreukenboekje belachelijk en ze gelooft niet in die onzin. Bovendien is ze gelukkig met het leven dat ze nu leidt. Ze heeft een trendy appartement en geen tijd voor een man in haar leven. Maar Carina blijft haar zus onder druk zetten. Om met rust gelaten te worden neemt ze het toverspreukenboekje met het paarse kaft en schrijft op een blaadje papier de eigenschappen waar de man van haar leven aan moet voldoen en verbrand het.

Julietta wordt uitgenodigd voor een zakelijk gesprek bij Sawyer Wells, een zeer aantrekkelijke en rijke man. Sawyer is net zoals Julietta een harde werker, hij is ook overtuigd dat liefde een illusie is en gelooft niet in het huwelijk. Een vaste verblijfplaats heeft hij niet. Wells verblijft altijd in één van zijn hotels samen met Wolfe, een jongeman over wie hij zich ontfermd heeft.

 

Sawyer is al jaren bezig met een groot project. Hij staat op het punt om een keten luxehotels te openen onder de naam Purity. Daarvoor zoekt hij een bakkerijketen die exclusief voor Purity wil werken. Het eerste hotel opent binnenkort in Milaan. Julietta ziet de kans om haar bedrijf internationaal op de kaart te zetten. Ze aanvaardt de samenwerking maar blijft op haar hoede voor de aantrekkelijke Sawyer Wells.

Maar die wil meer dan alleen maar zaken doen met Juliette...


Jennifer Probst
Jennifer Probst

'De huwelijksdeal' is het vierde en laatste deel van de miljonair-serie geschreven door auteur Jennifer Probst. De originele titel van het boek is 'The Marriage Merger' en is vertaald naar het Nederlands door Ineke de Groot.

In dit verhaal, dat zich afspeelt in Italië, staan de gevoelens van de hoofdpersonages Julietta en Sawyer centraal. Beiden zijn getekend door het verleden, ook psychisch. Het was leuk dat naar het einde toe de hoofdpersonages uit de vorige delen nog eens terugkwamen. Leuk om te weten wat er van hen geworden is.


Nadat iedereen zijn droompartner gevonden heeft zit de serie er spijtig genoeg op. Wij hopen alvast dat de auteur nog een boek gaat schrijven over het personage Wolfe. Want we zijn razend benieuwd naar zijn toekomst.

Voor alle vrouwelijke lezers die van romantische en sexy verhalen houden is dit een serie die je zeker moet lezen!

 

ISBN: 9789022568439 - Paperback - 360 blz. - Prijs: € 12,50 - Uitgeverij: Boekerij

Klik hier voor meer info


De andere titels deze serie :

 

  • Het Huwelijkscontract
  • De Huwelijksval
  • De Huwelijkskans