Recensie: De Dinoboutjes Barbecue - Bjorn Van den Eynde


Het is zomer en onze superhelden Bo, Emanuel, Catrina en Carlo gaan op vakantie naar de bossen van Bouillon. Dankzij de Ca-Boem-Ca bal,een uitvinding van professor Poost-Dooif, zijn ze in een flits op hun bestemming aangekomen.


Maar er is iets raars aan de hand in Bouillon: het stadje is leeg, er is niemand te zien op straat. Tot ze de leden van de jeugdvereniging ‘De Bosjesmensen’ tegen komen. Het blijkt dat iedereen, behalve deze survival jongeren, gevlucht is voor een gevaarlijke, grote, monsterachtige dinosaurus.


Carlo wil op zoek gaan naar de verschrikkelijke dino. Bo ziet het helemaal zitten, ze hoopt de dino te verslaan en lekkere dinoboutjes te serveren op haar Mega Bo Eetfestijn! Emanuel daarentegen heeft schrik van dino’s en Catrina wil liever luieren en zonnen op vakantie...


Maar hoe gaan onze superhelden deze gigantische dino verslaan? Zullen ze de strijd winnen? En kan Bo haar Mega Bo Eetfestijn wel organiseren?


‘De Dinoboutjes Barbecue’ is het vierde boek in de reeks ‘De avonturen van Carlo Cabana’ van jeugdauteur Bjorn Van den Eynde. Naast een spannend verhaal vol humor en avontuur staan er in ‘De Dinoboutjes Barbecue’ leuke tekeningen en grappige teksten. Het is echt een plezier om het boek te lezen!


‘De Dinoboutjes Barbecue’ is het perfecte vakantieboek voor jongens en meisje vanaf 7 jaar. Wat De Boekenkast betreft: een absolute aanrader.


Reeds eerder verschenen in de reeks ‘De avonturen van Carlo Cabana:

Carlo Cabana 01: De Schat Van De Zwarte Mummie

Carlo Cabana 02: Het Rommelspook

Carlo Cabana 03: De Glibberige Kwallenbende


‘De Dinoboutjes Barbecue’ - 9789059244092 - Hardcover - 122 blz- - Prijs: € 9,95 - Uitgeverij: Bakermat