Recensie: Babykleertjes breien - Catherine Bouquerel


Dat breien terug hip is dat moeten we jullie niet meer vertellen. Zeg nu zelf, is het niet leuk om met zelf gecreëerde kledingstukken te pronken en complimentjes te krijgen?


Heb je al eens gedacht om op kraambezoek te gaan met een zelfgebreid truitje? Of ben je zwanger en wil je een garderobe voor je baby breien.... Geen inspiratie? Geen nood! Het boek 'Babykleertjes breien' geschreven door Catherine Bouquerel brengt je zo op ideetjes.


In dit boek heeft de auteur er speciaal voor gekozen om creaties en beschrijvingen te gebruiken voor de allerkleinsten, en met name baby's die te vroeg geboren zijn.  Daarom zijn alle breibeschrijvingen berekend voor pasgeborenen en baby’s van drie maanden zodat ook de allerkleinsten mooie creaties kunnen aantrekken.

In het boek staan beschrijvingen van pyjama's, vestjes, pakjes ,truitjes, mutsen en sokjes en zelfs een warm dekentje om zelf te breien.
Alles wordt stap-voor-stap uitgelegd met tekst en tekeningen. Alles is eenvoudig en snel te maken en het resultaat is verbluffend!


Kan je nog niet breien? Geen nood! Aan alles is gedacht. In het begin van het boek staan algemene tips en tips over de benodigdheden en een korte breiles zodat iedereen, zowel gevorderde als beginnende breier, aan de slag kan gaan.

Op een mum van tijd brei je de leukste pakjes.

De schattige zelfgebreide kleertjes zullen zeker en vast enthousiast ontvangen worden door de kersverse mama en papa en de baby zal ze met veel plezier dragen.

De Boekenkast nam de proef op de som om te kijken of het allemaal wel zo eenvoudig is als het er uitziet. En ja hoor, het is ons gelukt, met dit prachtig truitje als resultaat (zie foto)

ISBN: 9789058779557  - Paperback - 64 blz. - Prijs: € 9,95 - Uitgeverij: Forte
Klik hier voor meer info