Recensie: Art Therapy - Het boek der wonderen


Bij Uitgeverij Lannoo is er met ‘Art Therapy - Het boek der wonderen’ de ultieme kleurplatenbijbel voor volwassen verschenen. In dit prachtig boek staan 300 illustraties van de hand van 14 illustratoren.


Kleuren voor volwassen is helemaal in. Kleuren werkt therapeutisch:  het laat je ontsnappen aan stress en maakt je creatief.. Met ‘Art Therapy’ kun je fantasie laten werken, je laten inspireren door de verschillende thema's en met kleur en textuur spelen.

‘Het Boek der Wonderen’ is een fantastisch kleurboek voor volwassenen. De 300 tekeningen zijn echte kunstwerken, zelf in te kleuren met kleurpotloden of stiften.

 

Met het boek maak je een fascinerende reis doorheen tijd en ruimte. De bedoeling van de 14 artiesten is elkeen inspiratie bieden en de vrijheid geven om ze zelf te interpreteren en creatief te zijn.


Er zijn al diverse kleurboeken voor volwassen verschenen, maar geen van de voorgaande kan tippen aan ‘Art Therapy - Het boek der wonderen’. Het is een prachtig en verzorgd boek met zeer mooie tekeningen. Laat je fantasie werken en kom volledig tot rust. Uren kleurplezier gegarandeerd!

 

ISBN 9789401427265 - Gebonden - 320 blz. - Prijs: € 24,99 - Uitgeverij: Lannoo