Recensie: Acht Gangen Naakt - Kaat P. Prinsen


De zomer van 2013 was nog nooit zo heet..

In boekenland is er een nieuwe hype, namelijk de erotische roman. Na het succes van de Vijftig Tinten trilogie zijn er nog talloze erotische romans verschenen.
'Acht Gangen Naakt' is de nieuwste erotische roman van Kaat P. Prinsen.

Anaïs de Jong runt een apotheek in Brussel en heeft juist een relatie achter de rug. Ze is nu een happy single en geniet van haar leven. Op een nacht in oktober tijdens de weekenddienst van de apotheek, belt een jongeman aan. Anaïs is onder de indruk van de jongeman met de leren jas.


Ze kan hem niet uit haar hoofd zetten en in een impulsieve bui rijdt ze naar hem thuis. Hij woont op een bedrijventerrein in een chique loft. Zijn naam is Spencer Arlington, de zoon van een uitgeweken Amerikaan en een Zweedse eurocrate en is schatrijk.

 

Anaïs en Spencer raken aan de praat en ze komt meer te weten over hem. De jongeman maakt tijdens de gesprekken iets los bij haar. Spencer heeft een speciale gave en kan vrouwen doorgronden. Hij is er van overtuigt dat diep bij haar vanbinnen een femme fatale schuilt. Hij beweert dat hij van haar een andere vrouw kan maken.

Anaïs kan het niet laten om Spencer op te zoeken. Ze is onder de indruk van wat hij gezegd heeft en sluit een zakelijke overeenkomst met hem. In ruil voor haar maandsalaris krijgt Anaïs van Spencer een acht gangen menu waarin hij van haar een andere vrouw maakt.
De afspraak is dat ze vertrouwen in hem moet hebben en dat hij haar geen enkel fysiek letsel toebrengt.


Ze kies voor de intensieve aanpak en geeft Spencer carte blanche. Spencer vertelt haar dat er nog geen enkele vrouw in geslaagd is om de sessies af te werken. Voor haar is het een sprong in het onbekende, het ultieme cadeau en Spencer moet haar hierbij helpen.


Anaïs vertelt het aan niemand. Zelfs niet aan haar boezemvriendin Nora. Nora heeft haar man betrapt op overspel en geeft hem een koekje van eigen deeg. Ze heeft haar vrijheid opgeëist en zelf een minnaar genomen. Geregeld vertelt ze haar vriendin pikante verhalen over haar en haar minnaar.


In de apotheek ontmoet Anaïs Carl en voelt ze zich tot hem aangetrokken. Door de sessies bij Spencer krijgt ze meer zelfvertrouwen en wordt ze een slaaf van haar eigen wil.
Kan ze bereiken waar nog geen enkele vrouw in geslaagd is? Wordt ze een echte femme fatale?

Dit kan je allemaal lezen in 'Acht Gangen Naakt', een stomende erotische roman. Praten over seks is meestal taboe en SM is een onbesproken onderwerp. De auteur laat de personages in het boek echt tot leven komen. Het zijn gewone mensen met elk hun eigen leven en fantasieën. Hoe ver kan je gaan en waar ligt de grens?


Een echt vrouwenboek dat leest als een trein en niet mag ontbreken in je reiskoffer!

 

ISBN: 9789022328613 - Paperback - 310 blz. - Prijs: € 19,95 - Uitgeverij: Manteau

Klik hier voor meer info