Recensie: Zwangerschapsplakboek '9 Maanden'


Bij uitgeverij Snor is het opmerkelijke zwangerschapsplakboek ‘9 maanden’ verschenen.
Een boek waarin de aanstaande mama aantekeningen kan maken, foto’s plakken en kan knippen en uitscheuren.

Je vindt in dit boek week na week informatie over de toekomstige moeder en de baby in haar buik. Elke week opnieuw tips, ruimte om notities op te schrijven en om foto’s in te kleven.  Steeds vergezeld van items zoals hoe groot de baby op dat ogenblik ongeveer is. Neem elke week een foto van je buik, kleef die foto steeds in je boek en zal zelf versteld staan!

Leuk zijn de ruimtes in het boek om persoonlijke zaken neer te schrijven. ‘Ik word misselijk van..’, ‘Deze week at ik vooral..’ en ‘Deze namen zijn nu favoriet..’ zijn er enkele voorbeelden van.

Achteraan in het zwangerschapsboek vind je informatie over je baby in je buik. Als je wilt weten wat er technisch gezien in je lichaam gebeurt tijdens de zwangerschap is dit iets voor jou (of voor je man..).

Wanneer het boek bijna vol geplakt en geschreven is, wil het zeggen dat de bevalling nabij is. Na de bevalling heb je de ruimte om uitgebreid de geboorte van je baby te beschrijven in ‘Zo ging de bevalling’.
Uiteraard niet vergeten een geboortekaartje en de eerste foto’s in je boek te kleven. En als allerlaatste kan je een afdruk van je kleine spruit zijn of haar voetjes en handjes met verf in je boek zetten.

Dankzij het zwangerschapsplakboek ‘9 maanden’ zal je nooit de vaak ontroerende of grappige momenten van je zwangerschap kunnen vergeten. Een boek waar zowel jij als je zoon/dochter later nog veel plezier aan zullen beleven.
Want zeg nu zelf, een boek over je eigen zwangerschap, dat wil toch iedere mama hebben!

ISBN: 9789079961245 - 120 blz. Prijs: € 17,50 - Uitgeverij: Snor
Klik hier voor meer info