Recensie: 21 december - Het aftellen is begonnen


Nog enkele dagen en de wereld vergaat...althans toch volgens de Oude Egyptenaren, Hopi’s, Inca’s, Maya’s, Nostradamus en zelfs meerdere hedendaagse paragnosten.

Is het echt gedaan op 21 december? Ik geloof het niet maar zo’n tien procent van de wereldbevolking gelooft dat die dag de wereld zal vergaan. Vulkaanuitbarstingen, tsunami’s, een nucleaire ramp, het einde der tijden of helemaal niets... we weten het zeker op 22 december!


Ter gelegenheid van deze ‘speciale’ dag heeft uitgeverij PMA de verhalenbundel ‘21 december 2012 - Het aftellen is begonnen’ uitgebracht. Twaalf auteurs kropen in hun pen en schreven een kortverhaal met als onderwerp 12 december. Elk blikken ze met een fictief verhaal vooruit op wat er die dag zal gebeuren.


Twaalf leuke, grappige maar ook beangstige en aangrijpende verhalen die zeker de moeite waard om te lezen. Ook al geloof je helemaal niet in het einde van de wereld op 21 december,  deze fictieve verhalen bevatten toch een kern van waarheid, wat het toch interessant maakt om het boek te lezen.


De kortverhalen zijn geschreven door Roos Boum, Désirée Wassenaar, Carien Touwen, Marjan Brouwers, Christine Linneweever, Jean-Paul Colin, Marjet Maks, Henry de Hoon, Wendy Ebus, Suzanne Peters, Samantha Kraak en John Brosens.


Geloven in het einde van de wereld of niet, de verhalenbundel ‘21 december 2012 - Het aftellen is begonnen’ zet je toch aan het denken. Wie van de twaalf auteurs zit het dichtst bij de waarheid? Of slaan ze allen de bal mis?


Ontdek het in het boek ‘21 december 2012 - Het aftellen is begonnen’

ISBN: 978-90-78840428 - Paperback - 170 blz. - Prijs: € 15,00 - Uitgeverij: PMA

Klik hier voor meer info