Hedendaagse Sinterklaasliedjes met 'Radio Rapido' van Levende Muziek


 

Aan de stand van uitgeverij Abimo op de Boekenbeurs te Antwerpen konden de kinderen rappen met de Sint. Wouter en Wim van 'Levende Muziek' gaven het beste van zichzelf én de kinderen genoten.

Wim en Wouter van Levende Muziek speelden de voorbije zeven jaar schoolvoorstellingen. Het tweetal liep al een tijd met het idee rond om een boek of cd te maken.

En hier is het boek én de cd nu met als titel 'Radio Rapido'. Radio Rapido is een boek met 13 moderne Sinterklaasliedjes, geschikt voor kinderen met de leeftijd tussen 4 en 6 jaar én zelfs voor mama en papa.

 

De liedjes zijn origineel geschreven en in verschillende genres : salsa, kleinkust, punk, ballads,stevige beats en zelfs rockmuziek. In 'Radio Rapido' vol met hedendaagse liedjes en muziek vindt iedereen ongetwijfeld zijn gading. De prachtige illustraties zijn getekend door Emilie Timmermans.

Het boek bevat een cd die ingezongen is door straffe stemmen zoals Raf van Brussel, Tom Kestens (Lalalover) en Sam Valkenborgh (Fixkes).

Heb jij ook eens zin om een straf liedje voor de Sint te zingen? Zo eentje dat niet altijd gaat over een brave Sinterklaas die nooit eens van het dak afglijdt? Luister dan zeker naar Radio Rapido!

Wil je meezingen met de Pietenbeat of kennis maken met de hippe Sint? Wist je dat je de Sint kunt e-mailen en dat hij zijn route plant met de GPS? Of wens je mee te doen aan het Zwartepietenexamen? Dat kan allemaal met het boek 'Radio Rapido'.


ISBN: 9789462340381 - 32 blz. - boek+cd - Prijs: 14,95€ - Uitgeverij Abimo

Klik hier voor meer info