Pieter Aspe viert zestigste verjaardag in stijl op het stadhuis in Brugge

Aspe stelt er zijn 32ste thriller 'Het laatste bevel' voor


Pierre Aspeslag, beter bekend als Pieter Aspe, werd op 3 april 1953 geboren in Brugge. Om zijn zestigste verjaardag te vieren werd Pieter ontvangen op het stadhuis van Brugge. Tevens werd zijn nieuw boek ‘Het laatste bevel’ voorgesteld.


Het was een trotse burgemeester Renaat Landuyt die Vlaanderns grootste auteur mocht ontvangen op het stadhuis van Brugge. Het werd een zestigste verjaardag vol verrassingen om nooit te vergeten voor Pieter. Francesca Vanthielen ( Hannelore Martens in de Aspe-reeks op vtm) was de presentatrice van dienst.


Vele collega’s wensten Pieter een gelukkige verjaardag via een videoboodschap, Bpost brengt de enige, echte Pieter Aspe Postzegel uit en brouwerij Duvel Moortgat schenkt Pieter Aspe een citytrip naar New York.  


Want sinds kort is het geweten dat de boeken van Aspe ook in Amerika zullen verschijnen. Eerder werden ze reeds vertaald in het Frans, Italiaans, Spaans, Pools en in het Afrikaans.

De boeken van Aspe die Amerika gaan veroveren, Pieter kan het zelf nauwelijks geloven..


Met ‘Het laatste bevel’ verschijnt het 32ste boek rond commissaris Pieter Van In, Guido Versavel en Hannelore Martens. Met dit boek zal Pieter de kaap van de 2,5 miljoen boeken overschrijden. Over een succesvolle schrijver gesproken..


Pieter Aspe is nog lang niet van zin om te stoppen. “Zolang mijn boeken door de lezers massaal gelezen worden, kan ik niet stoppen. Ik heb een trouw publiek en die kan ik niet in de kou zetten.”


Uitgeverij Manteau viert de zestigste verjaardag van Vlaanderens bekendste thrillerauteur met de website .http://www.pieteraspetrakteert.be/  


Een hele week lang verwent Pieter Aspe zijn trouwe lezers. Ontdek er alles over tal van activiteiten, wedstrijden, signeersessies en kortingen.


Het Laatste bevel

Tijdens een cruise op de Middellandse Zee worden Pieter Van In, Hannelore Martens en Guido Versavel geconfronteerd met de zorgwekkende verdwijning van Bart Vernieuwe. Als een zoektocht aan boord niets oplevert, gaat men ervan uit dat Vernieuwe verdronken is. Het is niet meteen duidelijk of het om moord of zelfmoord gaat, tot Van In erachter komt dat Willem Debaes, de schoonvader van Bart Vernieuwe, zes maanden voordien verdronken is in het zwembad van een leegstaande villa.


Het onderzoek voert Van In van Barcelona naar Cannes, Firenze, Rome, Alicante, Gibraltar en Lissabon terug naar Vlaanderen, waar hij contact opneemt met de familie van het slachtoffer en de dubbelzinnige Alain Dekyvere, hoofdinspecteur bij de lokale recherche. Alle aanwijzingen leiden naar een uit de hand gelopen vastgoedoperatie in de Brusselse rand.


Maar zit Van In wel op het juiste spoor? En welke rol speelt Kim Debaes, de dochter van Willem Debaes en weduwe van Bart Vernieuwe?


ISBN 978 90 223 2825 5 – Prijs: 21,95 € - 322 blz. - Paperback - Uitgeverij Manteau

Klik hier voor meer info

 

 

KLIK OP EEN FOTO OM TE VERGROTEN