Slank en gezond leven dankzij 'Nooit Meer Diëten' van Sandra Bekkari 


Sandra Bekkari heeft met ‘Nooit Meer Diëten’ een boek geschreven dat mensen informeert over voeding en hen succesvol begeleid naar een gezond eetpatroon en een gezonde levensstijl.

 

“Nooit Meer Diëten’ is mijn derde boek, mijn eerste boek dat ik alleen geschreven heb, de twee vorige waren in samenwerking met chefs geschreven”, vertelde Sandra ons in de Standaard Boekhandel in Nieuwpoort.

 

“Mensen zijn wel bewust dat ze gezonder moeten eten, maar weten vaak niet hoe. Ze hebben al allerlei diëten geprobeerd, steeds zonder blijvend resultaat. Met de Sana-methode bewijs ik dat je zonder te diëten toch gezond en slank kunt leven.

 

Op basis van het oorspronkelijke mediterrane dieet, met natuurlijke voedingsmiddelen en een prominente plaats voor superfoods, biedt Sana een manier aan om een gezond voedingspatroon toe te passen in de dagdagelijkse en smakelijke keuken”, aldus de voormalige eerste eredame van Miss België.

Sandra Bekkari werkt al 20 jaar als voedingsdeskundige en met haar voedingsadviesbureau ‘Sana’ begeleidde ze samen met een team van consulenten al heel wat mensen naar een gezondere levensstijl.

 

“ In het boek vind je mijn zeven stappen programma terug en het komt er op aan je eetgewoontes te veranderen. Stap voor stap, niet ineens alles drastisch veranderen, dat lukt toch niemand. Dankzij ‘Nooit Meer Diëten’ kan je in zeven stappen je leven omgooien en toch genieten.”

 

In ‘Nooit Meer Diëten’ staan 60 aangepaste, eenvoudige recepten, waarvan 52 glutenvrije. Achteraan het boek is er een werkboek, om zelf je vorderingen bij te houden. “‘Nooit Meer Diëten’ is een doeboek, geen boek voor in het boekenrek!”, vertelde Sandra tot slot.

 

ISBN: 9789089315120 - Hardcover - 192 blz. - Prijs: € 24,95 - Uitgeverij: Borgerhoff & Lamberigts