La La land vanaf 25 januari in Siniscoop!


Vanaf woensdag 25 januari speelt La La Land, voor velen de beste film van het jaar, in Siniscoop in Sint-Niklaas.

Verder is er de Vlaamse film 'Dode Hoek' met Peter Van den Begin in de hoofdrol.

Ook de Siniclub film van deze week is de moeite waard. 'Le Ciel Flamand', met o.a. Sara Vertongen en Wim Willaert speelt op 26, 29, 31 januari.

La La Land

Mia droomt ervan actrice te worden in Hollywood. Tussen het serveren van koffies door holt ze van de ene auditie naar de andere. Jazzmuzikant Sebastian speelt piano in sjofele clubs om de eindjes aan elkaar te knopen. Voor beiden lijkt het leven waar ze op hopen ver weg.

 

Het lot brengt deze dromers samen, maar is hun liefde bestand tegen de verleidingen en de teleurstellingen van het hectische leven in Hollywood?

 

DUUR 125 minuten

GENRE Drama, Komedie, Musical, Romantiek

REGIE Damien Chazelle

CAST Ryan Gosling, Emma Stone, J.K. Simmons, John Legend, Rosemarie DeWitt

Dode Hoek

Dode Hoek vertelt het verhaal van Jan Verbeeck, een compromisloze commissaris van de Antwerpse drugsbrigade. Hij is als ‘Mr Zero Tolerance’ ongemeen populair en berucht bij de bevolking en in de media.

 

Het land staat dan ook in rep en roer wanneer hij aankondigt dat hij de politie verlaat om zich, net vóór de verkiezingen, aan te sluiten bij de extreemrechtse partij VPV. Op zijn laatste dag als politieman leidt een onderzoek hem naar Charleroi waar een inval in een drugslabo een reeks onvoorzienbare en fatale gebeurtenissen in gang zet.

 

DUUR 100 minuten

GENRE Drama, Thriller

REGIE Nabil Ben Yadir

CAST Peter Van den Begin, David Murgia, Soufiane Chilah, Jan Decleir

Siniclub film van de week: Le Ciel Flamand

 

Monique baat samen met haar dochter Sylvie het bordeel Le Ciel Flamand uit, op de grens van West-Vlaanderen en Frankrijk. Eline, het zesjarige dochtertje van Sylvie, is gefascineerd door de mysterieuze werkplek van haar moeder en oma, maar wordt te allen tijde de toegang ertoe ontzegd.

 

Wanneer Sylvie en Monique aan het werk zijn, ontfermt oom Dirk (Wim Willaert - Offline) zich over Eline. Tot een dramatische gebeurtenis de zekerheden in hun leven in gevaar brengt en de familiale banden onder druk zet.

 

Speelt op 26, 29, 31 januari

DUUR 112 minuten

GENRE Drama

REGIE Peter Monsaert

CAST Sara Vertongen, Wim Willaert, Esra Vandenbussche, Ingrid De Vos

 

Meer info en tickets op www.siniscoop.be