Nieuw in Siniscoop: Chips, Beauty & the Beast, avant-première Boss Baby, Siniclub film Manchester by the Sea en op zondag Kids Day!


Vanaf woensdag 22 maart staan er opnieuw vier nieuwe films op het programma van Siniscoop: Chips, Beauty & the Beast, de Vlaamse versie van Boss Baby in avant-première op zaterdag en zondag , de Siniclub film Manchester by the Sea op donderdag 23, zondag 26 en dinsdag 28 maart en op zondag 26 maart is er vanaf 10.00 uur opnieuw een Kids Day met de nieuwste film van de Smurfen!

 

Chips

Jon Baker (Dax Shepard) en Frank 'Ponch' Poncherello (Michael Peña) zijn lid geworden van de California Highway Patrol (CHP) in Los Angeles, maar beiden met een compleet andere motivatie. Baker is een beschadigde, professionele motorrijder die zijn leven en huwelijk weer op de rails probeert te krijgen. Poncherello is een arrogante undercover FBI-agent die een overval onderzoekt waarbij miljoenen dollars zijn gestolen waarschijnlijk door iemand binnen de CHP. De onervaren nieuwkomer en de geharde professional worden bij elkaar gezet, maar het botst meer dan dat het klikt, dus een partnerschap starten is makkelijker gezegd dan gedaan. Maar met Baker’s motorvaardigheden gecombineerd met de straatkennis van Poncherello lukt het misschien... als ze elkaar ondertussen niet tot waanzin drijven.

 

Dax Shepard en Micheal Peña spelen in de nieuwe actie-komedie Chips van Warner Bros. Pictures. Shepard regisseert de film en heeft het script geschreven. Het script is gebaseerd op de personages uit de populaire televisieserie uit de jaren ‘70 van bedenker Rick Rosner.

 

GENRE Actie, Komedie

REGIE Dax Shepard

CAST Michael Peña, Dax Shepard, Jessica McNamee, Adam Brody


Beauty and The Beast / Belle en het Beest

Beauty and The Beast vertelt het verhaal van Belle, een slimme, sprankelende en onbevooroordeelde jonge vrouw en het Beest. Als Belle gevangen wordt genomen door het Beest in zijn kasteel, raakt zij bevriend met het betoverende personeel en leert zij om verder te kijken dan het angstaanjagende uiterlijk van het Beest. Ondanks haar angsten leert zij hem kennen als de charmante en vriendelijke prins die hij werkelijk is..

 

Beauty and The Beast / Belle en het Beest, elke dag in zowel de Vlaamse versie als de originele versie in Siniscoop

 

DUUR 123 minuten

GENRE Fantasy, Musical, Romantiek

REGIE David Lister

CAST Emma Watson, Dan Stevens & Luke Evans


Boss Baby (Vlaamse versie)

DreamWorks Animation en de regisseur van Madagascar nodigen je uit om kennis te maken met een wel heel bijzondere baby. Hij draagt een pak, spreekt met de stem en de gevatheid van Alec Baldwin en schittert in The Boss Baby.

 

The Boss Baby is een hilarisch verhaal over de impact die de komst van een nieuwe baby heeft op een familie. Dit alles wordt verteld vanuit het perspectief van een heerlijk onbetrouwbare verteller, een zeer fantasierijke 7-jarige jongen genaamd Tim. Dreamworks’ The Boss Baby is een originele komedie voor jong en oud, en is voorzien van een gewiekste en met liefde gevulde boodschap over het belang van familie.

 

DUUR 86 minuten

GENRE Animatie, Familiefilm, Komedie

REGIE Tom McGrath

CAST Alec Baldwin, Steve Buscemi, Lisa Kudrow, Jimmy Kimmel


Siniclub: Manchester by the sea

Na het plotselinge overlijden van zijn oudere broer wordt Lee Chandler aangesteld als voogd voor diens zoon. Lee keert terug naar zijn geboortedorp om voor hem te zorgen. Daar moet hij om zien te gaan met zowel zijn ex-vrouw Randi als de gemeenschap van North Shore.

 

DUUR 137 minuten

GENRE Drama

REGIE Kenneth Lonergan

CAST Casey Affleck, Michelle Williams, Kyle Chandler, Lucas Hedges

 

Manchester by the sea speelt op 23, 26 & 28 maart


KidsDay - De Smurfen

De leukste ochtend van de week beleef je op zondag 26 maart vanaf 10u00 bij Siniscoop!

Want zondag 26 maart ben je vanaf 10u00 welkom om een superleuke voormiddag in Smurfenthema te beleven. Om 11u00 kunnen de kinderen met z'n allen naar de allernieuwste film van de smurfen gaan kijken!

 

Zullen de smurfen tot bij het Verloren Dorp geraken? Ontdekt het als een van de eersten tijdens de Avant-Première van de film op de kids' day.

 

TIP: Loop geen blauwtje, wees geen groentje, kom in het blauw!

Meer info en tickets op www.siniscoop.be