Nieuw in Siniscoop: Assassin's Creed en Collatoral Beauty


Assassin's Creed in 2D en 3D

 

Dankzij een revolutionaire technologie die het beleven van genetische herinneringen mogelijk maakt, kan Callum Lynch (Michael Fassbender) in de huid kruipen van zijn voorvader Aguilar tijdens de 15e eeuw in Spanje. Callum ontdekt dat hij een afstammeling is van een mysterieus en geheim genootschap, de zogenaamde Assassins.

 

Hij vergaart een grote hoeveelheid kennis en doet ongelofelijke vaardigheden op die hij kan gebruiken om het op te nemen tegen de onderdrukkende en krachtige Templar-organisatie in de tegenwoordige tijd.

 

DUUR 115 minuten

GENRE Actie, Avontuur, Science fiction

REGIE Justin Kurzel

CAST Michael Fassbender, Marion Cotillard, Michael Kenneth Williams, Brendan Gleeson

Collatoral Beauty

 

Een succesvolle New Yorkse reclameman (Will Smith) raakt door een tragedie diep in de put. Terwijl zijn vrienden zich ernstig zorgen maken om zijn welzijn, probeert hij antwoorden te krijgen vanuit het universum door brieven te schrijven naar Liefde, Tijd en Dood.

 

Pas op het moment dat er onverwacht persoonlijke reacties komen op zijn brieven, begint hij langzaam te begrijpen hoe deze elementen met elkaar verbonden zijn in het leven en ontdekt hij dat er zelfs in tijden van groot verlies ook mooie momenten van betekenis en schoonheid kunnen zijn.

 

DUUR 94 minuten

GENRE Drama

REGIE David Frankel

CAST Will Smith

Meer info en tickets op www.siniscoop.be