Meester Kikker vanaf 24 augustus in de bioscoop


Jekino brengt de film MEESTER KIKKER naar de Vlaamse bioscopen op 24 augustus. Deze film, naar het boek van Paul van Loon,  is een komische familiefilm van de producent van 'Wiplala', 'Dolfje Weerwolfje' en 'Minoes'.

 

“Soms ben ik een kikker. Dat is mijn supergeheim. Niemand mag het weten, behalve jullie.” De meester maakt vast een grapje. Daarom vindt Sita hem zo leuk. Tot hij op een dag op school arriveert met kroos in zijn haar en zijn natte kleren aan flarden. De meester werd aangevallen door een ooievaar! Die zijn immers dol op kikkers… Samen met haar vrienden wil Sita er alles aan doen om de meester te beschermen. Dat wordt het begin van een grappig, maar ook spannend avontuur.

Een onbekommerde zomerse film boordevol dieren… en vooral één heel bijzondere kikker.

 

Naar het gelijknamige succesboek van Paul van Loon.

Een schoolmeester die in een kikker verandert alsof het niets is? Dat idee moet haast wel aan het brein van Nederlands meest fantasievolle kinderboekenschrijver zijn ontsproten. Inderdaad, het was Paul van Loon die in 2001 MEESTER KIKKER schreef.   

Producent Burny Bos heeft een groot vertrouwen in Paul van Loon. Na verfilmingen van DE GRIEZELBUS en DOLFJE WEERWOLFJE is nu MEESTER KIKKER aan de beurt. ‘We vonden het altijd al een van Pauls leukere boeken. DE GRIEZELBUS en DOLFJE WEERWOLFJE zijn echt griezelig. Maar deze is meer humoristisch dan eng”, aldus Burny Bos.

Meester Kikker vanaf 24 augustus in de bioscoop

 

Regisseur:  Anna van der Heide

Scenario:  Mieke de Jong

Cast:   Jeroen Spitzenberger, Georgina Verbaan, Wine Dierickx, Paul R. Kooij, Yenthe Bos,

Bobby van Vleuten

Land:   Nederland

Duur:   85 min.  

Genre:   Familiefilm


Win het boek Meester Kikker van Paul van Loon

 

Stuur ons een mailtje met de exacte datum dat de speelfilm Meester Kikker in de Vlaamse bioscopen verschijnt en maak kans op het boek Meester Kikker van Paul van Loon te winnen!

 

Mail naar redactie.boekenkast@gmail.com en vermeld naast het antwoord je volledige naam en adres, en dit voor 24 augustus!