Marvel-Night in Siniscoop met avant-première van 'Guardians of the Galaxy' in 3D


Vrijdag 8 augustus werd voor het eerst een Marvel-Night georganiseerd in Siniscoop in Sint-Niklaas. De Marvel-fans waren massaal op post en zaal 5 was dan ook tot de laatste stoel uitverkocht.

 

De aanwezigen konden genieten van de avant-première van ‘The Guardians of the Galaxy ‘ in 3D. Iedereen werd verwend met leuke gratis goodies en kon  prijzen in de zaal winnen. Ook was er een Marvel-hero aanwezig, die graag met de aanwezige gasten op de foto ging.

 

Zij die nog op zoek naar leuke comics of andere Marvel-gadgets waren, konden in de Archonia-shop zeker hun gading vinden.

 

Kortom: de Marvel-Night was een succes dat zeker voor herhaling vatbaar is!

 

De film

In Marvels Guardians of the Galaxy, een episch ruimte-avontuur vol actie, breidt het Marvel Filmuniversum uit tot het hele heelal.

 

Daar wordt onverbiddelijk jacht gemaakt op de onbezonnen avonturier Peter Quill die een geheimzinnige bol heeft gestolen. Maar Ronan, een machtige slechterik met plannen die het hele universum in gevaar dreigen te brengen, heeft zijn zinnen op de bol gezet.

Om uit handen te blijven van de volhardende Ronan zit er voor Quill niets anders op dan een ongemakkelijke wapenstilstand aan te gaan met een viertal uiteenlopende vreemde vogels; Rocket, een wapendragende wasbeer, Groot, een boommens, de dodelijke en mysterieuze Gamora en de door wraak gedreven Drax the Destroyer. Maar Quill komt erachter wat de ware kracht van de bol is, en dat de bol een bedreiging vormt voor het heelal.

 

Om de Melkweg te redden, moet hij alles op alles zetten om zijn rivalen bij elkaar te brengen om één laatste, wanhopige keer de handen ineen te slaan.


Enkele reacties over 'Guardians of the Galaxy':

Glenn Steeck uit Hamme vond 'Guardians of the Galaxy' super!

 

"Een goede, speciale en fantasierijke Marvel-film", was zijn mening na afloop.

 

"Het beste moment uit de film kiezen is niet gemakkelijk. De gehele film was fantastisch! Ik geef deze film graag 9 op 10."

 

Glenn komt regelmatig naar Siniscoop. "Ik hou vooral van fantasy", aldus de filmfan uit Hamme.


Tiziana Devalckeneer uit Sint-Pieters-Leeuw vond 'Guardians of the Galaxy' een goede film.

 

"Ik vind 'Guardians of the Galaxy' een vermakelijke en goede film. Zeker een aanrader! Het is een film vol entertainment en humor", vertelde Tiziana.

 

"Voor mij was het beste moment uit de film 'Hooked on a feeling'.  'Guardians of the Galaxy' krijgt van mij 9 op 10."


Ook Sophie Peeters uit Sint-Niklaas was in de wolken na afloop van 'Guardians of the Galaxy'.

 

"Het was een heel toffe film, ik heb mij geen moment verveeld. Een uitstekende film met toffe personages en special effects. Ik zou de film omschrijven als Awesome Funny Action!"

 

"'Guardians of the Galaxy' is de allereerste Marvel-film die ik zag. Ik kan deze prent iedereen aanraden. Het is een grappige film met actie en toch heeft het nog een emotionele toets", vertelde Sophie.

 

Sophie geeft 'Guardians of the Galaxy' 9,5 op 10. Ze komt regelmatig naar Siniscoop en haar favoriete genres zijn actie en science-fiction.


Ann Santon uit Sint-Niklaas vond de Marvel-film 'Guardians of the Galaxy' goed.

 

"Een originele, grappige film vol met actie", was haar mening na afloop van de avant-première. "Ik geef deze film 8,5 op 10."


Fotospecial: Avant-première 'Guardians of the Galaxy' in Siniscoop