Uren teken- en kleurplezier met 'Maak monsters, mensen en andere mormels'


'Maak monsters, mensen en andere mormels' is een prachtig tekenboek, gemaakt door wel meer dan 40 kunstenaars.

 

Illustratoren zoals Axel Scheffler , Sara Ogilvie, Emma Carlisse en Tor Freeman hebben in dit boek tekeningen gemaakt...alleen, ze zijn nog niet af.

Aan de (jeugdige) tekenaar om het meesterwerkje af te werken:  hier en daar nog wat bijtekenen en de tekeningen zeker niet vergeten in te kleuren!

 

Enkele voorbeelden uit het leuke doeboek: Illustrator Tor Freeman heeft de helft van een dier getekend, aan jou om de tekening te vervolledigen. Een beer wil met een treintje rondrijden, maar er zijn nog geen passagiers. Vul jij de trein zodat hij kan vertrekken?

Maak het merkwaardigste mormel dat je ooit hebt gezien of maak van een driehoek een hond…

 

Neem je doos stiften of kleurpotloden bij de hand en ga aan de slag. Laat eens zien dat jij ook zoveel tekentalent hebt als de beste tekenaars ter wereld! Soms is de opdracht eenvoudig, dan weer wat moeilijker, maar steeds leuk.

 

'Maak monsters, mensen en andere mormels' is een leuk boek waarmee je (klein)kind uren mee zoet zal zijn. Elke bladzijde opnieuw is er een uitdaging. Laat je fantasie werken en je zal verstelt staan van je eigen talenten.

 

'Maak monsters, mensen en andere mormels'  is uitgebracht door Lemniscaat en is een ideaal geschenk voor de komende feestdagen.

 

ISBN: 9789047707417 - Paperback - Prijs: 12,50 euro - Leeftijd: vanaf 6 jaar - Uitgeverij: Lemniscaat