Ladies'Night @ Siniscoop  met de AP van 'The Longest Ride'                  


Een leuke première, leuke stands, toffe prijzen, na afloop een drankje én een hapje van restaurant Keizerskroon uit Sint-Niklaas en dit alles samen met je vriendinnen... Dat is Ladies'Night in Siniscoop!

 

Dinsdag 21 april stond "The Longest Ride" op het programma. Ook deze Ladies'Night was een groot succes: zaal 8 was volledig uitverkocht.


'The Longest Ride' is een film over de liefde tussen voormalig rodeokampioen Luke (Scott Eastwood), die zijn comeback wil maken, en de studente Sophia (Britt Robertson), die op het punt staat haar droombaan te krijgen in de kunstwereld van New York.

Maar hun verschillende wegen en botsende idealen stellen hun relatie zwaar op de proef. Totdat Sophia en Luke in contact komen met Ira (Alan Alda) en hun leven totaal verandert. Ira's herinneringen aan zijn geliefde vrouw en hun tientallen jaren durende romance, inspireert het jonge stel.


Regie: George Tillman Jr.

Cast: Scott Eastwood, Britt Robertson, Lolita Davidovich, Melissa Benoist, Jack Huston, Oona Chaplin, Alan Alda

Genre: Drama


Bekijk alle foto's op onze facebookpagina:


Volgende Ladies'Night op 19 mei 2015 met op het programma:

                *****The Age of Adeline*****

Wat als je voor altijd jong en mooi blijft? Het overkomt de jonge moeder Adaline (Blake Lively) na een mysterieus auto-ongeluk in de jaren '30.


Terwijl de wereld om haar heen doorgaat en haar dochter (Ellen Burstyn) bejaard wordt, wordt Adaline zelf geen dag ouder. Om dit verborgen te houden is ze tientallen jaren veroordeeld tot een eenzaam bestaan, zonder liefde waar ze keer op keer afscheid van zou moeten nemen.


Maar wanneer ze valt voor de charismatische Ellis (Michiel Huisman) en een weekend bij zijn ouders (Harrison Ford en Kathy Baker) doorbrengt, dreigt haar geheim uit te komen. Adaline neemt een beslissing die haar leven voor altijd zal veranderen

Regie: Lee Toland Krieger

Cast: Blake Lively, Michiel Huisman, Harrison Ford

Genre: Drama

Duur: 110 minuten


Ladies'Night op 19 mei in Siniscoop in Sint-Niklaas

www.Siniscoop.be