Ladies Night @ Siniscoop met AP van 'Sleeping with other People'


Terwijl de mannen naar het voetbal keken en zagen hoe onze Rode Duivels de nummer 1 op de wereld werden, stond er in Siniscoop te Sint-Niklaas de maandelijkse  Ladies' Night op het programma.


Eerst genieten van heerlijke gerechten van de Keizerskroon, een ijsje van Foubert, een bezoekje brengen aan de leuke stands en kans maken op een leuke prijs. Om dan in avant-première de romantische komedie ‘Sleeping with other People’ te kijken samen met familie of vriendinnen...Dat is Ladies Night in Siniscoop.

Het verhaal

Jaren nadat ze elkaar als studenten ontmaagden, komen Lainey (Alison Brie) en Jake (Jason Sudeikis) elkaar weer tegen bij een praatgroep voor seksverslaafden in New York.


De vonk is er nog, maar ze willen niet weer in de fout gaan. Tragisch mislukte romances hebben geleid tot eindeloos vreemdgaan, dus besluiten ze hun vriendschap platonisch te houden om samen te herstellen van alle liefdesmisère. En hoe help je een goede vriend beter dan met een cursus zelfbevrediging?


Volgende Ladies Night:

Dinsdag 10 november met de avant-première van                                WAT MANNEN WILLEN                                               in aanwezigheid van de cast !!

meer info en tickets op www.Siniscoop.be


Bekijk alle foto's op onze facebookpagina:


www.facebook.com/DeBoekenkast