Massale opkomst voor de maandelijkse Ladies Night in Siniscoop Sint-Niklaas


Vorige maand stond 'Het Vonnis', met de aanwezigheid van Jan Verheyen, Koen De Bouw en Robbie Cleiren, op het programma van Ladies Night. Deze keer is er gekozen voor de romantische komedie 'About Time'.

 

De dames worden tijdens de Ladies Night bij Siniscoop in de watten gelegd. Vanaf 19.00 uur kan je in de wandelgang snuisteren aan de kraampjes en genieten van een ijsje aangeboden door crèmerie Foubert. Ook zijn er elke maand leuke, waardevolle prijzen te winnen.

 

Na afloop van de film worden de ladies verwend met een glaasje en een hapje. En bij het verlaten krijgt elke aanwezige dame nog een goodiebag mee naar huis!

 

Ladies Night is een avondje uit, samen met vriendinnen en zonder de mannen...gewoonweg zalig!

 

Enkele reacties vanop de Ladies Night:

Ine Peeters was samen met haar vriendin Xau Kai-Yan aanwezig op de Ladies Night in Siniscoop.
 
Voor Ine was het de tweede keer dat ze naar de Ladies Night kwam. Vorige maand met 'Het Vonnis' had ze een make-over gewonnen.
"Het is een goede sfeer en een leuk avondje uit samen met vriendinnen", vertelde Ine ons.

Fabienne Vermeulen uit Sint-Amands was samen met een vriendin afgezakt naar de Siniscoop.
 
'Het is de eerste keer dat we hier aanwezig zijn. Voorheen zijn we zijn al een paar keer naar de Ladies Night in Mechelen geweest.
 
"Ladies Night is een goed excuus voor een leuk, gezellig avondje samen uit met vriendinnen. Een filmke zien en nadien nog iets gaan drinken. Mijn echtgenoot houdt niet van films en ik doe dat graag", aldus Fabienne.

Lutgarde uit Nieuwkerken viel bij vorige Ladies Night ook in de prijzen. Ook zij werd de winnares van een make-over. Lutgarde komt regelmatig en graag naar de Ladies Night.
 
"Ladies Night is een totaalpakket voor een gezellig avondje uit, ontspannen sfeer en je kunt wat bijpraten met je vriendinnen," aldus Lutgarde.
 
Ze was ook zeer tevreden met het resultaat van de make-over. "Mijn haar is helemaal anders dan ik gewoon ben, het resultaat mag er zijn. Als mijn vaste kapper in verlof is, ga ik zeker eens terug", vertelde Lutgarde.

Emilienne, Mirella en Vera
Emilienne, Mirella en Vera

Mirella Masset was samen met haar mama Emilienne Van der Raaij en vriendin Vera Timmerman aanwezig op de Ladies Night.

 

Voor hen is het een leuk avondje uit. "Ladies Night is een excuus om samen te willen zijn mama en vriendinnen. Het is supertof met de kraampjes, de film en na de film nog een drankje".

 

En de prijzen in de zaal vinden de dames ook leuk. Mirella had al eens een cheque voor schmink gewonnen, Vera een kledingcheque en Emilienne een prijs van Tupperwair.

 

"Alleen zou het nog leuker zijn mocht het aanbod aan soorten frisdrank groter zijn", aldus Mirella.


De volgende Ladies Night gaat door op 19 november.

 

En op 17 december gaat de langverwachte film van FC De Kampioenen in avant-première. De volledige cast zal die avond aanwezig zijn!
 
Wie nog een kaartje wil moet snel zijn. Er zijn reeds vijf zalen volledig uitverkocht!
 

Bekijk onze reportage over de film ABOUT TIME HIER


Fotoreportage Ladies Night 22 oktober 2013

------------ Klik op een foto om te vergroten---------------------