Kunstatelier · Meesterwerken om zelf in te kleuren


Treed in de voetsporen van de grootste kunstenaars: hun beroemdste schilderijen zijn zorgvuldig omgezet naar lijntekeningen die je zelf kunt inkleuren.

 

Je kunt de vlakken op iedere gewenste manier invullen: met tinten die dicht bij het oorspronkelijke werk blijven, met het kleurenpalet van je eigen voorkeur, of met een mix van je eigen fantasie en die van de meester. Al doende krijg je steeds meer gevoel voor de complexiteit en de compositie van deze beroemde schilderijen, mede dankzij de korte, verhelderende toelichting op de kunstenaar en zijn werk.

 

Kunstatelier bevat o.a de werken De Nachtwacht van Rembrandt, De schreeuw van Edvard Munch, Sterrennacht van Vincent van Gogh, De schepping van Adam van Michelangelo en vele andere.

 

Kunstatelier is tegelijk ontspannend, uitdagend en informatief; een geweldige combinatie die iedereen zal aanspreken die door het kleurvirus is besmet of op het punt staat erdoor te worden aangestoken. Dus pak je potloden, stiften en verf en ga aan de slag!

 

ISBN 9789068687187 · Paperback- 96p. met 80 illustraties, voor de helft in kleur · Prijs: € 10.90 - Uitgeverij: Thoth - In België verdeeld door Epo Distributie