Daphne Aers stelt haar Krokettenboek voor in De Pinte

     29 originele en verrassende recepten in 'Kroket van de Chef' 


Maandag 27 april stelde Daphne Aers haar boek ‘Kroket van de Chef’ voor in Brasserie ’t Klooster in De Pinte.


Daphne is een dame om U tegen te zeggen: ze stampte het krokettenbedrijf TNS uit de grond, zat in de finale van ‘De Beste Hobbykok van Vlaanderen’, had haar eigen kookprogramma op JIM, runt twee krokettenbars, richtte een eigen krokettenlabel Pure Daphne op en won in 2014 de Womed Award en werd zo verkozen tot de beste vrouwelijke ondernemer van het jaar. En vanaf heden ligt haar krokettenboek in de winkel!

Daphne Aers en Dirk Remmerie
Daphne Aers en Dirk Remmerie

In ‘Kroket van de chef’ bundelt ze 29 toprecepten: van garnaalkroket, Breydelhamkroket, hespenrolletjekroket, fazantkroket, mosselkroket tot truffelkroket. Steeds verrassend en lekker!


Daphne loodst je stap voor stap van het oorspronkelijke ingrediënt naar de afgewerkte kroket. Met verschillende basistechnieken leert ze je de talloze kneepjes van het krokettenvak.

Daphne Aers: ”Mijn boek ‘Kroket van de Chef’ is geen gewoon boek geworden, want ik ben zelf geen gewone! Ik ben enorm trots op het boek en had nooit durven dromen dat kroketten zo hip konden worden voorgesteld.

 

‘Kroket van de Chef’ is een doeboek om heerlijke kroketjes te bereiden of er met de kinderen een heus krokettenfeest van te maken.”

 

Dirk Remmerie, uitgever non-fictie van uitgeverij Davidsfonds, overhandigde het eerste exemplaar aan Daphne. Ook Thomas De Boever die voor de prachtige foto’s in het boek zorgde en Marc Van Hulle, die samen met Daphne de teksten schreef, kregen een exemplaar uit handen van Dirk Remmerie.

Kroket van de Chef’ - ISBN: 9789059086180 - Hardcover - 160 blz. - Prijs: € 19,99 - Uitgeverij: Davidsfonds


Bekijk alle foto's op onze facebookpagina: