Ontdek de kleurboeken voor volwassenen                                         van Johanna Basford


Bij uitgeverij Thoth zijn er van de Schotse illustrator Johanna Basford met ‘Mijn Geheime Tuin’ en ‘Het Betoverende Woud’ twee kleur- & zoekboeken én 2 boekjes met 20 postkaarten verschenen.


Kleuren voor volwassen is helemaal in. Het is leuk, het werkt therapeutisch en het laat je ontsnappen aan stress. Kleuren voor volwassenen is dé ideale uitlaatklep voor velen, daarom dat het een gigantisch succes over de hele wereld is.


Met ‘Mijn geheime tuin’ bracht Johanna Basford haar eerste boek uit. Het is een echte bestseller geworden dat in 14 landen vertaald is. ‘

'Mijn geheime Tuin’ is een mooi en creatief boek met prachtige illustraties. Het boek brengt je in een wonderbaarlijke wereld vol prachtige tekeningen van tuinen met veel bloemen en planten. Naast de tuinen staan er nog doolhoven in het boek, die ook in te kleuren zijn uiteraard.

 

In de tuinen zitten ook allerlei vreemde beestjes en griezeldiertjes verstopt. Zoek tussen de bloemen naar o.a. verstopte vlinders, rupsen, vogels en lieveheersbeestjes. In de geheime tuinlijst vindt je alles wat je tijdens je speurtocht kunt ontdekken. Achteraan het boek staan de oplossingen.

In ‘Het Betoverende Woud’ neemt Johanna ons mee naar prachtige bostaferelen vol bomen, planten, boomhutten, dieren en kastelen. In dit boek zijn 9 symbolen verstopt.


Met deze symbolen kun je op het einde van de zoektocht de kasteelpoort openen en ontdek je wat er verborgen zit in het kasteel. Ook in dit boek staan de oplossingen achteraan het boek.


Het kleur- en Zoekboek ‘Het Betoverende Woud’ is opnieuw een prachtig boek met oog voor details. Het zijn heel fijne tekeningen waar je met het inkleuren uren plezier aan beleeft.


Een Kleur- & Zoekboek van Johanna Basford is een absolute aanrader, een boek dat je graag geeft of krijgt.

Naast deze twee boeken zijn er bij uitgeverij Troth van ‘Mijn Geheime Tuin’ en ‘Het Betoverende Woud’ twee kleine boekjes verschenen met elk 20 uitneembare kaarten om in te kleuren.


Kleur zelf je originele postkaarten in en verstuur ze naar je vrienden of familie! Het inkleuren van deze kaarten is precisiewerk, maar het resultaat achteraf is gewoonweg verbluffend.  


Mijn Geheime Tuin - ISBN: 978 90 6868 629 6 - Paperback met flappen - 96 blz. - 96 handgetekende illustraties - Prijs: 10,90 - Uitgeverij: Thoth - Distributie door EPO


Het Betoverende Woud - ISBN: 9789068686692 - Paperback met flappen - 84 blz. - 65 handgetekende illustraties - Prijs: € 10,90 - Uitgeverij: Thoth - Distributie door EPO


Mijn Geheime Tuin - 20 postkaarten - ISBN: 97890 6868 6524 - gelijmd met linnenband - Prijs: € 9,95 - Uitgeverij: Thoth - Distributie door EPO


Het Betoverende Woud - 20 postkaarten - ISBN: 978 90 6868 683 8 - gelijmd met linnenband - Prijs: € 9,95 - Uitgeverij: Thoth - Distributie door EPO