Kidsday in Siniscoop met de avant-première van 'Koemba'


Zondag 22 juni werden alle jongens en meisjes opnieuw in de watten gelegd in Siniscoop tijdens de Kids Day.

 

Deze editie stond helemaal in het teken van de nieuwste animatiefilm 'Koemba'. Zebra Koemba was persoonlijk langs en ging graag op de foto met alle aanwezige jongens en meisjes.

 

Maar vooraleer alle filmfans zich naar de zaal begaven konden de kleinsten zich uitleven op het springkasteel. Ook was Clown Doubie aanwezig die iedereen deed lachen en met een ballon een prachtige hartje, zwaard of bromfiets maakte.

 

Naar wekelijkse gewoonte krijgen de eerste 120 bezoekers op zondag gratis een croissant of chocoladekoek met koffie of fruitsap.

 

Een smakelijk initiatief van Siniscoop! De Kids Day werd weerom een geslaagd feestje om de zondag van de kinderen én mama en papa mee te starten.

De film

Een zebra heeft maar over de helft van zijn lichaam strepen. Hij krijgt de schuld van de droogte en besluit zijn kudde te verlaten. De zebra begint aan een zoektocht naar zijn ontbrekende strepen. Hij wordt hierin bijgestaan door een overbezorgde gnoe en een flamboyante struisvogel. Samen maken ze verschillende avonturen mee.

 

Regie: Anthony Silverston,

Cast: met de stemmen van Liam Neeson, Jake T. Austin, Catherine Tate, Dee Bradley Baker, Loretta Devine, Richard E. Grant, Anna Sophia Robb

Genre: Animatiefilm, avontuur

Duur: 90 minuten

 

'Kumba', vanaf 25 juni elke dag in Siniscoop in Sint-Niklaas.

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be


Fotospecial: Kids Day in Siniscoop met zebra Koemba