Kidsday in Siniscoop met avant-première van 'Planes 2: Redden & Blussen'


Op zondag 20 juli kon je bij Siniscoop in Sint-Niklaas terecht voor een nieuwe Kids-Day met in avant première de nieuwe animatiefilm ‘Planes 2 : Redden & Blussen’.

 

Vanaf 10.00 uur konden de kleinsten springen op het springkasteel, poseren voor de fotograaf en was clown Doubie zoals gewoonlijk aanwezig. Hij maakte voor iedere bezoeker een ballon in de vorm van een hartje, zwaard of hondje.

 

Op de KidsDay konden ook creatievelingen uit de bol gaan met een vliegertjes-wedstrijd.

De kinderen konden een super-snelle vliegtuigje knutselen en het door de foyer laten vliegen. En iedereen kreeg een beloning voor het geleverde werk!

Speciaal voor de avant première van ‘Planes 2 : Redden & Blussen’ was de brandweer van Sint-Niklaas uitgerukt naar Siniscoop. Alle jongens en meisjes mochten met de brandslang aan de slag. Een unieke belevenis voor de kinderen!

 

Wist je dat de eerste 120 bezoekers op zondag gratis een croissant of chocoladekoek met koffie of fruitsap krijgen? Een smakelijk initiatief van Siniscoop!

 

Deze Kids Day werd opnieuw een geslaagd feestje om de zondag van de kinderen én mama en papa mee te starten.


De film

 

‘Planes 2: Redden & Blussen’ is een Amerikaanse animatiefilm geregisseerd door Roberts Gannaway. De film is het vervolg op Planes, die vorig jaar in Siniscoop werd vertoond.

 

Wanneer het wereldberoemde vliegtuig Dusty ontdekt dat zijn motor beschadigd is en hij mogelijk nooit meer mag racen, raakt hij verstrikt in de wereld van bosbranden.

 

Dusty sluit zich aan bij de reddingshelikopter Blade Ranger en zijn dappere team, dat bestaat uit de superscooper Lil' Dipper, de helikopter Windlifter, de ex-militair Cabbie en een levendig stel voertuigen. Samen gaan ze de strijd aan tegen een massieve brand...

Regisseur:  Bobs Gannaway

Genre: animatiefilm

Duur: 84 minuten

 

‘Planes 2: Redden & Blussen’, vanaf woensdag 23 juli elke dag in Siniscoop.

 

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be

 

FOTOSPECIAL: Kidsday in Siniscoop met de avant-première van ‘Planes 2 : Redden & Blussen’

-----Klik op een foto om te vergroten-----