Karen Dierickx stelt haar nieuwste boek ‘Over de Liefde en zo' voor in Sint-Niklaas


Zondag 20 september stelde Karen Dierickx ‘Over de Liefde en zo’, voor in boekhandel ‘t Oneindige Verhaal in Sint-Niklaas. ‘Over Liefde en zo’ is reeds haar vijfde jeugdboek.


Het verhaal

Dorien weet niet precies wanneer het begon, het moment waarop alles anders werd. Was het toen opi stierf en het grote geheim van omi aan het licht kwam? Kwam het door de attenties van die ongewenste aanbidder, of door haar voornemen om een musical te schrijven?


In elk geval: niets is nog zoals het hoort. Als het helemaal fout dreigt te lopen tussen haar ouders, besluit Dorien om in te grijpen. Samen met haar broer beraamt ze een plan voor de liefde. Zodat alles kan blijven zoals het was. Maar dat plan verloopt niet helemaal zoals verwacht…

Tijdens de boekvoorstelling ging Karen Dierickx in gesprek met Sibille Declercq van ‘Awel’, het aanspreekpunt voor kinderen en jongeren over alles wat hen bezighoudt.


Ze vertelden over enkele thema’s die kinderen en jongeren sterk interesseren, vanuit het perspectief van ‘Veerkracht’: hoe kunnen kinderen en jongeren meer weerbaar worden gemaakt om met problemen om te gaan?

Karen en Sibille praatten over o.a. de ouder – kind relatie, ruzie met broer of zus, rouw en verlies en verliefdheid. Karen las ook voor uit haar boek 'Over de Liefde en zo'.  En na de boekvoorstelling signeerde ze graag haar boeken.


‘Over de Liefde en zo’ - ISBN:  978-94-6234-404-4 - Hardcover - 104 blz. - Prijs: € 13,50 - Uitgeverij: Abimo


Bekijk alle foto's op onze facebookpagina: