Jacques Brooijmans schrijft met 'Jordi' boek over een muzikale jongen


Aan de stand van uitgeverij Clavis op de Boekenbeurs te Antwerpen signeerde zaterdag 9 november Jacques Brooijmans zijn allernieuwste boek 'Jordi'.

Het verhaal gaat over Jordi, een jongen van 13 jaar met muzikaal talent. Niemand weet van zijn muzikaal talent behalve zijn oom en zijn gitaarleraar. Jordi  worstelt ermee om het naar buiten te brengen. Op het lustrumfeest van zijn school is hij bereidt om op te treden zonder dat iemand hiervan op de hoogte is. Jordi leeft naar het optreden toe en dan gaat het mis....

Het boek is geschikt voor lezers vanaf 12 jaar. Een verhaal is zeer herkenbaar en gaat over liefde en vriendschappen die op de proef worden gesteld. Iedereen wil snel herkenning, maar hoe geef je jezelf bloot?  Als je talenten hebt,lokt dit vaak reacties uit en loert jaloezie om de hoek.

Voor allen die het boek gelezen hebben en benieuwd zijn hoe het met Jordi verder gaat is er goed nieuws! Auteur Jacques vertelde ons dat er zeker een vervolg komt.....dus het is met volle spanning afwachten.

Voor degenen die het nog niet gelezen hebben, je vindt het boek bij de boekhandel.

ISBN 978-90-448-1936-6 - Gebonden - 224 blz.- Prijs : € 17,95 - Uitgeverij : Clavis

 

Klik hier voor meer info