Naaister Hilde Adé geeft mini workshop op de Boekenbeurs


Donderdag 31 oktober was op de Boekenbeurs Hilde Adé te gast bij Davidsfonds Uitgeverij.

Hilde Adé haar passie is naaien. Ze is tevens de auteur van het boek ‘Het naaiatelier van Ildadee’.

 

Met veel plezier verspreidde ze op de Boekenbeurs haar creatieve passie tijdens een mini workshop. Hilde leerde da aanwezigen hoe je zelf een hippe draag- of schoudertas maakt.

 

Amber was een van ‘leerlingen’ van Hilde. Ze maakte tijdens de workshop een rugzak.

 

 

“Ik vond het leuk. Ik had nog nooit met een naaimachine gewerkt, maar wou het toch eens proberen. Het was niet altijd gemakkelijk, want het moest mooi recht zijn. Maar het resultaat vind ik super!”, aldus Amber.

 

Het boek ‘Het naaiatelier van Ildadee’


Van het nodige materiaal over de basistechnieken van het stikken tot de keuze van de stof: Het naaiatelier van Ildadee begint bij het begin. Eens je de eerste stappen onder de knie hebt, wordt het supergemakkelijk om allerlei leuke hebbedingetjes zelf te maken: een gepersonaliseerde kussensloop, een handig gsm-hoesje en ja, zelfs een handtas… Je kunt het vanaf nu allemaal zelf!

Doopzuikerzakjes, speeltapijtjes of leuke kleren voor vrienden en familie mogen geen probleem meer zijn. Ook de meer ervaren handwerk(st)ers zullen in dit boek zeker en vast hun gading vinden. De talrijke technieken en tips worden bovendien in een handig overzichtje gegoten, zodat Het naaiatelier van Ildadee het perfecte naslagwerk wordt voor al je naaiprojecten.


Hilde Adé (Pellenberg) maakte van haar hobby haar beroep. Ze geeft workshops naaien, breien, haken en borduren voor kinderen en volwassenen. Op die manier probeert ze haar creatieve passie te verspreiden. Want wat is er nu leuker dan complimentjes krijgen over iets wat je zelf gemaakt hebt?

Met behulp van handige tekeningen legt Het naaiatelier van Ildadee je alles stap voor stap uit. Achteraan in het boek vind je bovendien handige patronen waarmee je meteen zelf aan de slag kunt.

 

ISBN: 9789058269836 - Prijs: € 29,95 - Uitgeverij: Davidsfonds

 

Klik hier voor meer info