Het Eikenbos verhalen Stickerdoeboek - Julia Donaldson & Alex Scheffler


‘Het Eikenbos verhalen Stickerdoeboek’ van Julia Donaldson met illustraties van Alex Scheffler is een leuk doe-boek voor kinderen vanaf 4 jaar.

 

In het Eikenbos wonen verschillende dieren, zo wonen o.a. Schildpad, Vos, Varken, Postbode Beer en Mo in het bosl. In dit boek staan allerlei spelletjes, kleurplaten, diverse stickerpuzzels en een woordzoeker met de dieren uit het Eikenbos in de hoofdrol.

 

Het doe-boek ‘Het Eikenbosverhalen Stickerdoeboek’ bevat meer dan 400 stickers, en staat garant voor uren speelplezier voor uw (klein)kind. Een ideaal boek voor deze zomervakantie.

 

De Britse auteur Julia Donaldson (1948) schrijft van alles voor kinderen, van liedjes voor televisieprogramma’s tot theaterstukken en kinderboeken. Wij kennen Axel Scheffler vooral van de boeken De Gruffalo, Het kind van de Gruffalo en Rockie, allen verschenen bij Lemniscaat.

 

Axel Scheffler (Hamburg, Duitsland) studeerde kunstgeschiedenis en visuele communicatie in Duitsland en Engeland. Na zijn studie begon hij te werken voor uitgeverijen.

Zijn illustraties zijn internationaal een groot succes en Schefflers prentenboeken verschijnen onder meer in Engeland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië en Nederland. Het werk van Axel Scheffler is verschillende keren geëxposeerd en werd diverse malen bekroond. De Gruffalo is zijn beroemdste creatie.

 

ISBN: 9789047708346 - Paperback - 16 blz- Prijs: € 10,95 - Uitgeverij: Lemniscaat